2015-04-15 15:02:27
Φωτογραφία για Γεια σου Πάτρα με τα ωραία σου - Η φοιτήτρια που παραμένει παρθένα αλλά βγάζει το άχτι της... αλλιώς
Είναι φοιτήτρια, σπουδάζει στην Πάτρα και μάλιστα σε μία αρκετά καλή σχολή, με υψηλά μόρια που θεωρητικά σου εξασφαλίζει μία αξιόλογη επαγγελματική καριέρα για το μέλλον Έκανε πραγματικότητα έτσι το όνειρο των γονιών της που την μεγάλωσαν σε ένα αρκετά συντηρητικό περιβάλλον, με χριστιανικές  αρχές και με παραδόσεις που φυσικά διαφέρουν σε πολλά από τις συνήθειες μίας μοντέρνας οικογένειας.

Της είπαν να παραμείνει ανενεργή σε ότι έχει να κάνει με την "προσωπική" της ζωή, διατηρώντας την αγνότητα της έως ότου παντρευτεί. Βλέπετε στην οικογένεια τους οι κοπέλες πάνε για γάμο αγνές.

Η εντολή αυτή των γονιών της και η προθυμία της να την ακολουθήσει είναι και το μεγάλο της προτέρημα, σύμφωνα με τις συζητήσεις των φίλων και των συμφοιτητών της.

Γιατί η κοπέλα που είναι αρκετά όμορφη και έχει σπάνια χαρακτηριστικά, ναι μεν τηρεί την εντολή τους, όμως από την άλλη δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη στα αγόρια. Ορμές είναι αυτές...


Συνδυάζοντας, λοιπόν, και τα δύο η νεαρή φοιτήτρια, κάνει υπέροχο στοματικό σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στις μεταξύ τους συζητήσεις οι συμφοιτητές της, με τους περισσότερους από τους οποίους μάλιστα έχει πάει!

Προφανώς, λόγω της μη ολοκλήρωσης των σχέσεων, η κοπέλα, βγάζει το άχτι της εκεί, αλλάζοντας αγόρια σαν τα πουκάμισα, στα οποία μπορεί να μην τους προσφέρει ότι πολυτιμότερο έχει αλλά τους προσφέρει όμως την τέχνη της.

Για αυτό και το όνομα της έχει γίνει περιζήτητο στα στέκια των φοιτητικών παρεών, με την ίδια να ακολουθεί την παράδοση και τις αρχές της οικογένειας της... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ