2015-04-15 18:07:09
Φωτογραφία για Η 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
Ο Ολυμπιακός παίζει σε λίγη ώρα στην Κομοτηνή τον εξ αναβολής αγώνα με τον Πανθρακικό, σε ένα ματς που δεν είχε γίνει στην ώρα του λόγω της κακοκαιρίας και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών γιατί ανήκει στην αγωνιστική που υπήρχε η σχετική απαγόρευση από την Πολιτεία.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, τον οποίο θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν... πρόωρα την Κυριακή κόντρα στο Λεβαδειακό. Άλλωστε ο Περέιρα ζητάει νίκες έως το τέλος για να έρθει το νταμπλ με... στιλ και να είναι καλές οι τελευταίες εντυπώσεις της φετινής σεζόν. Επίσης ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δώσει κανένα δικαίωμα παραφιλολογίας ότι χαρίστηκε σε κάποια ομάδα από αυτές που έχει να παίξει έως το τέλος της σεζόν και κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Θέλει να νικήσει όλους, τον Πανθρακικό, τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο, την Καλλονή και τον Πλατανιά και να πανηγυρίσει με τον καλύτερο τρόπο το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους Ακρίτες ο Περέιρα επέλεξε για τη βασική του 11άδα τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντοσεβί, Ντομίνγκεζ, Μπενίτες και Χάρα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ