2015-04-16 12:17:52
Φωτογραφία για Γάμος-μυστήριο μέσα στη χλιδή στην Κρήτη - Οι καλεσμένοι έρχονται με τσάρτερ!
Από το Καζακστάν έρχονται οι καλεσμένοι με πτήση τσάρτερ για να παρευρεθούν σε έναν χλιδάτο γάμο, τον οποίο καλύπτει πέπλο μυστηρίου.

Το ζευγάρι που θέλει γάμο αλα κρητικά, παραμένει άγνωστο.

Οι καλεσμένοι που αναμένονται στο αεροδρομιο Ηρακλείου είναι δεκάδες σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας "πατρίς", με αποτέλεσμα το θέμα να απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου, αλλά και τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ πρόκειται για έναν γάμο τον οποίο καλύπτει πέπλο μυστηρίου, σχετικά με τα στοιχεία του μελλοονυμφου ζευγαριού. Τα μόνα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά είναι ότι έχει ζητηθεί ειδική άδεια για να παραμείνει το αεροσκάφος στο αεροδρομιο δύο μέρες.

Το αεροσκάφος που ανήκει στην τσέχικη εταιρεία "Travel services" θα φτάσει αύριο το μεσημέρι στον αερολιμένα. Οι επιβάτες θα ξεκινήσουν από την πόλη Αλμάτι του Καζακστάν, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας.


Και ενώ τα στοιχεία των μελλόνυμφων παραμένουν άγνωστα, το μόνο βέβαιο είναι ότι αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι το ζευγάρι επέλεξε την Κρήτη για το γάμο του και ναύλωσε αεροπλάνο για τους καλεσμένους, τότε συμπεραίνει πως η γαμήλια τελετή θα είναι αρκετά πολυέξοδη.

Σύμφωνα με τις εικασίες που γίνονται, ο γάμος θα γίνει στην ανατολική πλευρά του νησιου (Ελούντα;). Και αυτό γιατί αν γινόταν στα Χανιά ή το Ρέθυμνο, το πιθανότερο θα ήταν το αεροσκάφος να προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο Χανίων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ