2015-04-16 12:59:45
Φωτογραφία για Τα ξεκατινιάσματα πάνε και έρχονται - Ο κακός χαμός στο δελτίο της Μελέτη! Ποια πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε;
Ανέβηκαν οι τόνοι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του E TV που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στη διάρκεια συζήτησης για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

Σε ένα από τα «παράθυρα» βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά Αλιφέρη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ της παρουσιάστριας και της Δημάρχου.

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε ότι πιθανότατα να υπάρχουν οργανωμένα γραφεία που φέρνουν πρόσφυγες σε νησιά της χώρας μας προκειμένου στη συνέχεια να απορροφηθούν σε χώρες της επιλογής τους, η κυρία Καμμά Αλιφέρη το εξέλαβε ως υπόνοια προς το πρόσωπό της και ρώτησε το όνομά της παρουσιάστριας, λέγοντας πως δεν τη γνωρίζει.

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη συστήθηκε και της τόνισε φανερά εκνευρισμένη «Θα έπρεπε να ξέρετε που φιλοξενείστε τουλάχιστον. Γιατί εγώ το όνομά σας δεν το γνώριζα, αλλά το έμαθα. Δεν είναι δική μας δουλειά να σας ενημερώσουμε. Θα πρέπει να ενημερώνεστε και μόνοι σας για κάποια ζητήματα».

Τότε, η δήμαρχος αφού είπε «Λυπάμαι πολύ κυρία Μελέτη», πέταξε το μικρόφωνό της και αποχώρησε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ