2015-04-16 18:05:06
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Με δύο φράσεις ο Γιώργος Πρίντεζης τα είπε όλα. Πρέπει να εμφανιστεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο αυριανό παιχνίδι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Η ομάδα αυτή που είχαμε συνηθίσει μέχρι πριν από το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών στην Ευρωλίγκα. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω!

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, φανερά απογοητευμένος και αυτός που βέβαια κουβαλούσε και ένα σκληρό κτύπημα στη πλάτη αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι το ανησυχιτικό, έκανε ένεση και ήδη το βράδυ μετά το ματς ένιωθε καλά και διαβεβαίωνε πως θα αγωνιστεί κανονικά αύριο το βράδυ, μίλησε στο "gavros.gr" για τα όσα... ΔΕΝ έπραξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και γι αυτά που πρέπει να κάνει αύριο το βράδυ ώστε να μπει ξανά στο παιχνίδι των προημιτελικών.

Τόνισε αρχικά λοιπόν μιλώντας για το πρώτο παιχνίδι πως «παρ' όλο που είχαμε προετοιμαστεί καλά, δεν ξέρω, δεν τα κάναμε. Εντάξει χάσαμε κάποια ριμπάουντ, γενικότερα στην επίθεση κάναμε ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια, που πραγματικά δεν μπορώ να βρω τον λόγο γιατί ήμασταν τόσο χάλια επιθετικά αλλά θεωρώ ότι έχουμε ακόμα τις ελπίδες μας. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά μας στην Βαρκελώνη στο οποίο πρέπει να τα δώσουμε όλα».


Ερωτηθείς για το αν τα ριμπάουντ είναι θέμα ενέργειας και διάθεσης ή τακτικής, ο Πρίντεζης απάντησε πως «Τι να πω. Εγώ θεωρώ ότι τα ριμπάουντ είναι θέμα θέλησης αλλά ίσως και να είναι θέμα τακτικής. Πολλές φορές όταν αλλάζεις τα «πικ εν ρολ» αυτό γίνεται αδύνατο σημείο το οποίο κτυπάει ο αντίπαλος».

Όσο για το τι πρέπει να πράξει ο Ολυμπιακός αύριο στο 2ο παιχνίδι, ο υπαρχηγός των ερυθρόλευκων τα είπε όλα σε λίγες μόλις λέξεις: «Να εμφανιστούμε ως Ολυμπιακός. Να εμφανιστούμε και να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσο καιρό. Τίποτα παραπάνω».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ