2015-04-16 18:20:05
Φωτογραφία για ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΕΪΡΑ ΚΑΙ... ΚΑΡΕΜΠΕ!
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ατρόμητου για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ20 και όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει κέρδισε με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν το αήττητο και την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Μάλιστα, τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Βασίλη Βούζα, παρακολούθησαν ο τεχνικός του Θρύλου, Βίτορ Περέιρα, μαζί με τον Σύμβουλο Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ.

Είναι γνωστό, πως οι ερυθρόλευκοι στηρίζουν πολλά στις ακαδημίες του συλλόγου και τους παρακολουθούν συνεχώς, μιας και πρόκειται για ομάδα με τεράστιο ταλέντο, που στο μέλλον μπορούν να εξελιχθούν σε έτοιμους ποδοσφαιριστές για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, η ομάδα Νέων του Θρύλου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία τόσο στην Ευρώπη με τη διοργάνωση του Youth League, όπου πέτυχε μεγάλες νίκες, όσο και στο πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ