2015-04-16 21:01:11
Φωτογραφία για Τζούλια Νόβα: Δεν έχω πια καμία επικοινωνία με τον πατέρα μου
Η Τζούλια Νόβα, που γνωρίσαμε στο πρωινό του Σεφερλή λόγο της ομοιότητας της μετην Δούκισσα και τώρα την βλέπουμε στο «Τροχό Της Τύχης» που μεταδίδει καθημερινά, στις 18:50, το Star μίλησε για την ζωή της στην Ελλάδα τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αν θα ξαναγυρνούσε στην Ουκρανία αλλά και την σχέση της με τον πατέρα της.

«Ήρθα στην Ελλάδα στα 13 μου χρόνια, δεν γνώριζα ελληνικά. Προσαρμόστηκα πάρα πολύ εύκολα γιατί ήθελα να έρθω στην Ελλάδα και να μάθω τη γλώσσα. Η μαμά μου έμενε ήδη 4 χρόνια κι εγώ ήμουν με τη γιαγιά μου στην Ουκρανία. Μου είχε λείψει πολύ και ήθελα να είμαι μαζί της», λέει, στο περιοδικό «You», η Τζούλια.

Η 23χρονη καλλονή παραδέχεται ότι δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κατά την παραμονή της στην Ελλάδα: «εκτός από τον πρώτο χρόνο που δεν ήξερα τη γλώσσα, που και πάλι το μόνο δύσκολο ήταν το ότι δεν μπορούσα να εκφράσω αυτά ακριβώς που αισθανόμουν, όλα τα άλλα ήταν καλά. Ποτέ δεν ένιωσα μοναξιά, πάντα είχα κάποιον δίπλα μου».


«Δεν νομίζω ότι θα ξαναγύρναγα στην Ουκρανία, μου αρέσει εδώ, νιώθω την Ελλάδα σαν πατρίδα μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Τζούλια και, επισημαίνοντας ότι οι γονείς της έχουν χωρίσει, εξομολογείται πως δεν μιλά με τον πατέρα της. «Είναι επιλογή μου να μην έχουμε καμία επικοινωνία. Στην αρχή τού έδινα κάποιες ευκαιρίες, μετά όμως όχι… Όταν ήμουν μικρούλα με πονούσε αυτό, τώρα πλέον όχι. Για να φτάσω σε σημείο να είναι επιλογή μου να μη θέλω να του μιλάω σημαίνει ότι πλέον το έχω ξεπεράσει», προσθέτει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ