2015-04-16 21:33:06
Φωτογραφία για Σοκαρισμένη η Γαλλία από το βιασμό και τον φόνο ενός 9χρονου κοριτσιού
Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, λένε ότι το παιδί, που ονομαζόταν Χλόη, βιάστηκε και στραγγαλίστηκε Ένα εννιάχρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο δάσος λίγες ώρες μετά την απαγωγή του από το σημείο που έπαιζε κοντά στο σπίτι του στο Καλαί της βόρειας Γαλλίας.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, λένε ότι το παιδί, που ονομαζόταν Χλόη, βιάστηκε και στραγγαλίστηκε.

Σύμφωνα με αναφορές, ένας 38χρονος Πολωνός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, συνελήφθη και κρατείται.

Ο δήμαρχος του Καλαί δήλωσε ότι η πόλη θρηνεί για το 9χρονο κορίτσι και κάλεσε στην πραγματοποίηση πομπής στη μνήμη της το απόγευμα της Πέμπτης.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ένας άνδρας άρπαξε το κορίτσι στις 15:30 την Τετάρτη, καθώς έπαιζε με μια φίλη της κοντά στο σπίτι της. Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε στο δίκτυο BFMTV ότι την άφησε μόνη της για πέντε λεπτά .


Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε στο δίκτυο BFMTV ότι την άφησε μόνη της για πέντε λεπτά προκειμένου να αλλάξει πάνα στα δύο μικρότερα παιδιά της, και όταν γύρισε είδε τον δράστη να βάζει με τη βία την κόρη της μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Η αστυνομία εντόπισε ένα κόκκινο αυτοκίνητο με πολωνικές πινακίδες σε δάσος στα βόρεια του Καλαί. Η σορός του κοριτσιού εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή, και ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος, όπως μεταδίδει το BBC, βρέθηκε κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Ο συλληφθείς έχει ιστορικό βίαιων εγκλημάτων και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Πολωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες αποφυλακίστηκε πριν λίγους μήνες αφού εξέτισε ποινή εξαετούς κάθειρξης. Ένα από τα θύματά του, μία 78χρονη γυναίκα, δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien ότι οι αρχές της είχαν αναφέρει πως απελάθηκε στην Πολωνία.

Πηγή: lifo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ActMonitor: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ActMonitor: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ