2015-04-17 15:54:11
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ! ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ... ΜΠΟΡΕΙΣ!
Με περισσότερη πίστη, πάθος και πείσμα για μία θετική εμφάνιση και νίκη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο προημιτελικό και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα με το 1-1 στις αποσκευές.

Η πρώτη απόπειρα του Ολυμπιακού να αλώσει για πρώτη φορά στην ιστορία του το «Παλάου Μπλαουγκράνα», δεν έγινε καν, αφού οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου εμφανίστηκαν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό. Οι ερυθρόλευκοι, θέλουν απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) να αλλάξουν το… τσιπάκι, να επανέλθουν στις καλές και γεμάτες πάθος εμφανίσεις τους στην Ευρωλίγκα και να ρίξουν στο... καναβάτσο την Μπαρτσελόνα.

Οι παίκτες του Θρύλου θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο το 1-1, που θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 της Μαδρίτης, αφού ως γνωστό θα ακολουθήσουν σε αυτή τη περίπτωση δύο παιχνίδια στο ΣΕΦ, την προσεχή Τρίτη και Πέμπτη.

Μπορεί στον αθλητισμό να είναι δύσκολο να αλλάξει δραματικά η εικόνα μίας ομάδας και να διορθωθούν τα λάθη σε λίγες μόλις ώρες, όμως άπαντες στον Ολυμπιακό, πιστεύουν πως είναι στο χέρι τους να παίξουν καλύτερα, «διάβασαν» τα λάθη τους και είναι έτοιμοι να δώσουν τη δική τους απάντηση στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.


Το θετικό, είναι πως η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, καθώς οι Πρίντεζης και Ντάνστον που αντιμετώπισαν προβλήματα στον πρώτο αγώνα, προπονήθηκαν χθες κανονικά. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ανέλυσε το τι πρέπει να κάνουν διαφορετικά οι παίκτες του και περιμένει πολλά περισσότερα απ’ όλους.

Σημαντικό ρόλο, θα παίξει ο βαθμός ετοιμότητας του Βασίλη Σπανούλη, που έχει πλέον ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια του μετά τον τραυματισμό, νιώθει καλύτερα και λογικά θα βοηθήσει περισσότερο.

Για την Μπαρτσελόνα, που μετά το εύκολο 1-0 της Τετάρτης θέλει να διπλασιάσει τις νίκες για να έρθει σχετικά πιο άνετη στο ΣΕΦ, αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή είναι ο Όλεσον, που έχει διάστρεμμα και πιθανότατα δεν θα είναι στην δωδεκάδα.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει η πίστη πως μπορούν το «διπλό», αρκεί να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Στις τάξεις τους έχουν ήδη αφήσει πίσω τους την άσχημη εμφάνιση της πρεμιέρας και δηλώνουν αποφασισμένοι για την ισοφάριση της σειράς σε 1-1. Με κατάθεση ψυχής οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ΜΠΟΡΟΥΝ να τα καταφέρουν και μαζί με τον κόσμο τους στη συνέχεια στο ΣΕΦ να είναι αυτοί που θα πάνε Μαδρίτη στο τέλος!

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, θα είναι οι Ρόμπερτ Λότερμόσερ (Γερμανία), Τόλγκα Σαχίν (Ιταλία) και Ρουστού Νουράν (Τουρκία).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ