2015-04-17 19:24:04
Φωτογραφία για 5ΑΡΑ ΚΑΙ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη προκρίθηκε και μαθηματικά στο Final-4.

Σ' αγώνα της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που "φιλοξενήθηκε" το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-0 τον Λεβαδειακό και εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο του στην τελική φάση (Final-4). Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη δημιούργησε πολλές φάσεις και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε στο στόχο της.

Στο 23' ο Κουγιός μετά από πάσα του Κηπουρού άνοιξε με σουτ το σκορ (1-0) ενώ στο 25'' ο Τσιλίκης με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Ο Τσιλίκης και πάλι μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Χρήστου πέτυχε το 3-0 στο 37'. Στο 48' ο Βάρκας αύξησε το σκορ σε 4-0 με ωραίο σουτ μετά απο πάσα του Κουγιού ενώ στο 76 ο Κιρτζιαλίδης με ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το 5ο γκολ. Στο 86' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) ο Κουπέ για την ομάδα της Βοιωτίας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε: "Έχουν απομείνει άλλα τρία παιχνίδια για την τελική φάση και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Όλα τα παιδιά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής για να δούμε την κατάσταση τους. Σήμερα είχαμε ρυθμό και μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο κυριαρχήσαμε".


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς (57' Σταματόπουλος) , Νταϊ, Φουάσης, Θυμιανός, Πριόνας, Χρήστου, Κουγιός, Πέτσης (52' Δερμιτζάκης), Τσιλίκης (52' Σπυριδάκης), Κηπουρός (67' Κιρτζιαλίδης), Βάρκας (59' Τσίρμπας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λύτρας, Καμπόσος (52' Κουπέ), Μίχος, Νάσης, Βασιλείου, Σβέρκος, Μεμινάϊ, Πούλος, Ζυβέρι, Κριεμαλής (67' Στυλιανού), Ντέλβινα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ