2015-04-17 20:20:11
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ... ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Στις 22 Απριλίου ο Αμπιντάλ θα παρουσιάσει το πρότζεκτ για το ίδρυμά του. Σε τουρ στις ΗΠΑ με το τρόπαιο του Champions League ο Γάλλος με το επίσημο twitter της διοργάνωσης να επιτρέπει στον κόσμο να του στείλει ερωτήσεις.

Επί ισπανικού εδάφους θα παρουσιαστεί ενώπιον των ΜΜΕ το όραμα του Ερίκ Αμπιντάλ. Το όνειρο ζωής του Γάλλου που είναι το ίδρυμά του. Ο πρώην αμυντικός των Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού που αποτελεί πλέον τον συνδετικό κρίκο των δύο ομάδων καθώς εργάζεται στοθς ερυθρόλευκους.

"Τα πάντα ξεκινούν στις 22 Απριλίου. Τότε αρχίζει το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της ζωής μας. Σας εμπιστευόμαστε για να μας στηρίξετε", είναι το moto του Αμπιντάλ, ο οποίος αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου του για αυτήν την προσπάθεια, έχοντας τη μεγάλη στήριξη και του Ολυμπιακού.

Αυτήν την στιγμή ο Αμπιντάλ είναι μαζί με τον Πάτρικ Κλάιφερτ στο Ντάλας. Στις ΗΠΑ κάνει τουρ με το τρόπαιο του Champions League, προμοτάροντας τη διοργάνωση. Παράλληλα το επίσημο twitter του θεσμού επιτρέπει στον κόσμο να κάνει ότι ερωτήσεις θέλει προς τον παλαίμαχο άσο και τον λογαριασμό του με την χρήση του hashtag #AskAbidal.

Χαρακτηριστικό είναι πως ερώτηση του έστειλε και ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του, Παϊτίμ Κασάμι. Μία ερώτηση που αφορούσε στις εμπειρίες του στο Champions League με τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ