2015-04-18 11:49:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Ταλαιπωρία για τους ασθενείς της καρδιολογικής του «Αγ. Ανδρέα» - Έκλεισε η κλινική και έχουν διασκορπιστεί
Διασκορπισμένοι στην βραχεία νοσηλεία, την Παθολογική και την Χειρουργική, βρίσκονται από χθες το βράδυ οι ασθενείς της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», στην Πάτρα. Η μεταφορά των ασθενών έγινε μεν, με απόλυτη επιτυχία, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί ταλαιπωρία για τους ίδιους η «συγκατοίκηση» με ασθενείς άλλων κλινικών.

Πάντως, γιατροί που μίλησαν το thebest, διαβεβαίωσαν ότι δεν τίθεται ζήτημα για την ασφάλειά τους, καθώς παρακολουθούνται κανονικά, από τους γιατρούς και τα καρδιολογικά μηχανήματα.

Η Καρδιολογική Κλινική του «Αγ. Ανδρέα» θα παραμείνει κλειστή για μια εβδομάδα, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των τεχνικών, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα συντήρησης που ξεκίνησαν.

Όσο για την διασπορά των ασθενών σε άλλες κλινικές, κρίθηκε ως η πλέον καλύτερη λύση, καθώς η εναλλακτική ήταν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Ρίου, κάτι που θα σήμαινε επιπλέον επιβάρυνση και ταλαιπωρία για τους ίδιος τους ασθενείς.

Φάνης Βγενόπουλος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ