2015-04-18 15:54:11
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε... από το χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε μια σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των play offs της Ευρωλίγκας, δίνοντας την ευκαιρία στον Θρύλο με δυο νίκες στο ΣΕΦ να πάει... Μαδρίτη!

Ο ίδιος θέλησε να αποδώσει τα... εύσημα στην ομάδα και να μοιραστεί τη... δόξα με τους συμπαίκτες του! Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αναρτώντας παράλληλα και τη σχετική φωτογραφία την οποία και συνόδευσε με το εικονίδιο των... "μπράτσων", δείχνοντας τη δύναμη και τη θέληση των ερυθρόλευκων!

Συγκεκριμένα ο 2ος αρχηγός του Θρύλου έγραψε:

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει ως ομάδα και μάλιστα σε μια έδρα όπου δεν είχαμε νικήσει ποτέ μέχρι σήμερα. Σήμερα ήμασταν Ολυμπιακός. Το διαφορετικό ήταν το πρόσωπο που δείξαμε προχθές. H σημερινή νίκη ήταν αποτέλεσμα δουλειάς, συγκέντρωσης και του μεγάλου πάθους που δείξαμε. Δεν θα το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας και να συνειδητοποιήσουμε το πλεονέκτημα που μας έδωσε αυτή η νίκη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ