2015-04-18 15:55:16
Φωτογραφία για Ανύπαρκτοι δρόμοι στην Δυτική Ελλάδα - Καταγγελία αναγνώστριας
Αγαπητό tromaktiko, ας μας ενημερώσει κάποιος επιτέλους, πότε θα φτιάξουν τους δρόμους στην Δυτική Ελλάδα.

Πριν λίγο καιρό οδηγός νταλίκας για να αποφύγει λακούβα στην Κλεισούρα έκανε ελιγμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενος οδηγού μηχανής και τον σοβαρό τραυματισμό του συν επιβάτη του. Να σημειώσω οτι την λακούβα την έκλεισαν πριν μερικές μέρες αφού σκοτώθηκε 19 χρονών παιδί.

Το τελευταίο τετράμηνο στον δρόμο για Αμφιλοχία έχει σπάσει δυο φορές το παρμπριζ του αυτοκινήτου μου απο πέτρα διερχόμενου αυτοκινήτου και κοντεύει να σπάσει και ο άξονας απο τις συνεχόμενες λακούβες. Για λασποτήρες φυσικά ούτε λόγος. Η αστυνομία παρ'όλα αυτά σε σταματά για έλεγχο ή για υπερβολική ταχύτητα. (Εδω γελάμε)

Για να μην πω οτι καθημερινά κινδυνεύουμε απο τον ανύπαρκτο φωτισμό στον δρόμο αυτό, σε πολλά σημεία υπάρχουν κολώνες αλλά δεν υπάρχουν λάμπες.

Πριν ενάμιση μήνα στον ίδιο δρόμο στο χωριο Κυψέλη είχαν ρίξει φόλα σε δύο σκυλάκια, τα τοποθέτησαν στην άκρη του δρόμου με κίνδυνο να χτυπήσει κάποιος και δεν βρέθηκε ένας να τα μαζέψει. Ενάμιση μήνα περνούσα και ήταν εκεί στο ίδιο σημείο.


Απορώ γιατί πληρώνουμε φόρους και γενικά γιατι όλα αυτά.

Ποιον νομίζουν οτι κοροϊδεύουν άραγε.

Αν θέλετε σας στέλνω και φωτογραφίες απο αυτο το χάλι. Θα περάσω πάλι απο εκει απόψε και εύχομαι να ζω για να σας τις στείλω.

Και κάτι τελευταίο:

Χθες διάβασα στο Διαύγεια οτι βγήκε διαγωνισμός σίτισης ασθενών 40000 ευρώ για το ΚΕΦΙΑ Αμφιλοχίας. Ποιων ασθενών ακριβώς; Κλαίνε και οι πέτρες απο τα γέλια!

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ