2015-04-18 19:48:17
Φωτογραφία για Ο Χάρης Ρώμας μιλάει για το δράμα της Σοφίας Μουτίδου - Τι αποκαλύπτει για την ηθοποιό;
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Σοφία Μουτίδου και στην αυτοκτονία του εν διαστάσει συζύγου της. Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν τους τελευταίους 6 μήνες στην κωμωδία «Πρότυπος Οίκος Ανοχής».

«Ήταν εν διαστάσει με τη Σοφία, αλλά δεν υπήρχε διαζύγιο. Ήταν πολύ δεμένοι, γιατί έχουν αυτό το κοριτσάκι, των 5 ετών. Η Σοφία το υπεραγαπά και το στηρίζει. Αυτό είναι που θα μετρήσει στο μέλλον. Και ο Θοδωρής υπεραγαγαπούσε τη μικρή. Επειδή παίρνει και ένα μήνυμα ο κόσμος από εμάς, θα ήθελα να πω το εξής. Θα ήθελα να πω ότι ο άνθρωπος αυτός μου ήταν φοβερά συμπαθής, καλός, καλλιεργημένος, όμως, η αυτοκτονία δεν είναι ένας τρόπος για να ξεφύγεις από τα πράγματα, από την οικονομική κρίση.

Επίσης, δεν είναι μόνο η κρίση ο λόγος που μπορεί να εξωθήσει κάποιον σε τέτοιες ενέργειες. Κάποιοι έχουν πάθη και κάποιοι μπορούν να τα διαχειριστούν, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Βεβαίως η κρίση εντείνει τις καταστάσεις» ανέφερε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Στη Σοφία λέω καθημερινά πως όσο μεγάλες και αν είναι οι δυσκολίες, εμείς οφείλουμε να πηγαίνουμε μπροστά. Το δώρο της ζωής είναι μεγάλο. Όταν έμαθα το γεγονός έχασα την ισορροπία μου. Η ίδια μου ζήτησε να συνεχίσουμε τις παραστάσεις και ξεκινάμε από την Τετάρτη. Η Σοφία αποθεώνεται από το κοινό. Το θέατρο είναι λύτρωση της ψυχής. Θα της κάνει καλό πιστεύω. Θα την κάνει πιο δυνατή όλο αυτό. Μιλάω μαζί της με μηνύματα όλη μέρα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ