2015-04-19 10:34:15
Φωτογραφία για Ionian Queen: Το πλοίο-φάντασμα μετράει μέρες για να φύγει από το λιμάνι της Πάτρας
Μέχρι σήμερα και απο τον Σεπτέμβριο του 2012 έχουν γίνει έξι πλειστηριασμοί όμως σε κανέναν δεν είχε "χτυπηθεί" το Ionian Queen που έχει στοιχειώσει εδώ και 3 χρόνια στο λιμάνι της Πάτρας. Τώρα κάτι φαίνεται να αλλάζει και στον προσεχή πλειστηριασμό η τιμή εκκίνησης θα είναι πιο δελεαστική. Κάτι που ανοίγει τον δρόμο για να φύγει το πλοίο που παραμένει και σαπίζει στον μόλο της Αγ. Νικολάου.

Το συγκεκριμένο πλοίο είχε κατασχεθεί λόγω χρεών που υπήρχαν από τον πλοιοκτήτη σε ναυτικούς , αλλά και οφειλές προς προμηθυτές.

Μέχρι και τον έκτο πλειστηριασμό δεν είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αγορά του, καθώς το τίμημα ήταν ιδιαίτερα υψηλό (άγγιζε τα 9 εκ. ευρώ). Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν η τιμή εκκίνησης να πέφτει σημαντικά και γύρω στα 3 εκ. ευρώ, κάτι το οποίο μπορεί να ενθερμάνει το ενδιαφέρον αγοραστών που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν ακόμη και για παλιοσίδερα.

Ολοι ελπίζουν, ο προσεχής πλειστηριασμός να είναι και ο τελευταίος και το πλοίο-φάντασμα να ξεκολλήσει απο το λιμάνι της Πάτρας, όπου κάποιοι χαρακτηριστικά λένε, πως έχει.. κρύψει τον ήλιο.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ