2015-04-20 12:55:11
Φωτογραφία για Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ!
Στο εβδομαδιαίο μαγκαζίνο της Ευρωλίγκα φιλοξενήθηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε... και το πάθος του για τη μουσική!

Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων είπε: «Όταν ήρθα στη Ελλάδα ήταν λίγο βαρετά, κάποιες φορες δεν είχα τι να κάνω. Πάντα αγαπούσα τη μουσική. Μεγάλωσα κοντά σε εκκλησία, έπαιζα ντραμς, δοκίμασα να ραπάρω στο κολλέγιο, δεν ήμουν όμως πολύ καλός σε αυτό. Έτσι προσπαθησα να κάνω τον DJ και το έμαθα μόνος μου πως να παίζω αφού ήμουν μόνος μου στο σπίτι. Bαριόμουν μόνος και ασχολήθηκα με αυτό για ώρες. Η ομάδα του Ρεθύμνου με άφηνε να παίζω κάποια βράδια σε κλαμπς και πήγαινε καλα. Τώρα μου αρέσει πολύ.

Προσπαθούσα να συνδυάσω τα πάντα. Έπαιζα πιο πολύ χιπχοπ αλλά έβαλα και λίγη ελληνική μουσική μέσα και αυτό είναι που με διαφοροποίησε από τους περισσότερους αμερικανούς DJ -που μάλλον δεν παίζουν ελληνική μουσική. Παίζω χιπ χοπ από παλιές εποχές , 80ς και 90ς. Προσπαθώ να συνδυάσω τα καλύτερα τραγούδια με αυτά που μου αρέσουν. Μου λένε οτι είμαι καλός σε αυτό.


Πάντα αυτοσχεδιάζω. Δεν έχει πλάκα αν πάντα παίζεις όπως το έχεις προετοιμάσει. Είναι βαρετό για μένα να παίζεις με λίστα. Και πάντα αν δω οτι κάτι αρέσει στο κόσμο ψάχνω κάτι που ταιριάζει.

Νιώθω την ίδια έξαρση όταν βάζω ένα τραγούδι και ο κόσμος τρελαίνεται με όταν κανω μια τάπα η ένα κάρφωμα και το πλήθος τρελαίνεται. Είναι το ίδιο για μένα. Και στο σπίτι οταν κάνω ένα μιξ που μου αρέσει τρελαίνομαι μόνος μου.

Στο γήπεδο μου αρέσει γιατί κάνουμε μια σπουδαία φάση και δίνει χαρά σε άλλους ανθρώπους και ενέργεια στην ομάδα. Είναι διαφορετικό είδος εξαρσης.

Με τη μουσική θέλω να κάνω ανθρώπους να τραγουδούν και να χορεύουν. Νιώθω αρδεναλίνη με αυτόν τον τρόπο».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ