2015-04-20 13:08:09
Φωτογραφία για ΣΤΕΦΑΝΟΥ : ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Στη χρησιμότητα που θα αποκτήσουν για τον Ολυμπιακό οι «δυνατές» αναμετρήσεις με τον Φοίνικα Σύρου ενόψει των επερχόμενων τελικών των πλέι – οφ αναφέρθηκε ο Γιώργος Στεφάνου.

Ο λίμπερο των ερυθρόλευκων μετά το τέλος του συναρπαστικού τέταρτου ημιτελικού στην Ερμούπολη, που βρήκε νικητή τον Θρύλο με 2-3 σετ, στάθηκε στον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, που οφείλουν να δείξουν όλοι.

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου, που παρουσιάζεται όλο και καλύτερη και στον κόσμο της που δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα μου. Αν δε ματώσουμε δεν μπορούμε να νικήσουμε. Ευχαριστούμε την ομάδα της Σύρου που μας υπενθύμισε ότι θα πρέπει να κατακτήσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη» ήταν η αρχική επισήμανση του Γιώργου Στεφάνου, για να προσθέσει αναφερόμενος στους επερχόμενους τελικούς:

«Δεν υπάρχουν προτιμήσεις. Όλες οι ομάδες έφτασαν εδώ για να προκριθούν στον τελικό και να το κατακτήσουν Είτε ο ΠΑΟΚ είτε ο ΠΑΟ θα έρθει να διεκδικήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο.

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες . Ο ΠΑΟ δεν έχει κανένα άγχος σε αντίθεση με ΠΑΟΚ που έχει χτιστεί για το πρωτάθλημα. Έχουμε κάποιες ημέρες παραπάνω για ξεκούραση, ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για τους τελικούς».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ