2015-04-21 12:54:03
Φωτογραφία για Μπρούσκο: Στης φυλακής τα σίδερα ο…
Σύλληψη αλλά και πολλές... εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω θα έχουμε στο Μπρούσκο.

Ο Σήφης, επιστρέφοντος στην Κρήτη μετά την εξαφάνιση του, προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε μία τάξη, φτιάχνοντας τη σχέση του τόσο με την κόρη του όσο και με την αδερφή του. Ο νεαρός θέλει να αφήσει στο παρελθόν τον δύστροπο χαρακτήρα του, εξαιτίας του οποίου έχασε την εμπιστοσύνη των αγαπημένων του ανθρώπων. Ωστόσο έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη, καθώς ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας, εξαιτίας της οποίος καταστράφηκε οίκο νομικά.

Όλα ξεκινούν όταν ένας φίλος του Σήφη από την Ασφάλεια του τηλεφωνεί και του λέει ηώς βρέθηκαν στα Χανιά μερικά από τα χαρτονομίσματα που είχαν δοθεί για λύτρα και είχε ο ίδιος φωτογραφίσει και σημαδέψει. Μάλιστα, ο αστυνομικός αποκαλύπτει στον νεαρά πως από στιγμή σε στιγμή θα γίνει η σύλληψη, αφού ο άντρας που είχε στην κατοχή του τα χαρτονομίσματα έκανε μία αγορά από ένα κοσμηματοπωλείο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στα ίχνη του. Στο μεταξύ, δύο άντρες της Ασφάλειας φτάνουν στο σπίτι του Διαμαντή, ζητώντας τον Πάτροκλο. Ο τελευταίος εμφανίζεται στην πόρτα και οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες λέγοντάς του πως έχουν ένταλμα σύλληψης εναντίον του.


Διαμαντής και Άννα, έντρομοι, καλούν τον δικηγόρο, ενώ ο επιχειρηματίας προσπαθεί να κρύψει τον τρόμο του από την Άννα και να κρατήσει την ψυχραιμία του. Ο Πάτροκλος οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και ο αστυνόμος με αυστηρό ύφος τον ενημερώνει πως τα χρήματα που έδωσε στο κοσμηματοπωλείο για να αγοράσει τις βέρες του με την Άννα ήταν σημαδεμένα χαρτονομίσματα από την απαγωγή της Μελίνας. Όταν μάλιστα ο Πάτροκλος προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις του αστυνόμου, εκείνος γίνεται επιθετικός.

Πηγή: Mytv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ