2015-04-21 12:54:15
Φωτογραφία για «ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ...»
Στο Βέλγιο γράφουν πως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα των 2.7 εκατ. ευρώ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, τονίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν λόγω αυτού του ποσού, αλλά επειδή όλες οι πλευρές δείχνουν ικανοποιημένες έτσι όπως είναι τα πράγματα, ενδέχεται να πληρωθεί τελικά όλο το ποσό που ζητάει η Άντερλεχτ.

«Πριν από μερικούς μήνες, οι Έλληνες είχαν βρει τα 2.7 εκατ. ευρώ υπερβολικά, αλλά λέγεται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει τώρα», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Στη συμφωνία που είχε γίνει για τον δανεισμό του, γινόταν λόγος πως ο Ολυμπιακός θα αποκτούσε τον Μιλιβόγεβιτς, αν έδινε το ποσό των 2.7 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Τον περασμένο μήνα, οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν για τον Μάιο, γιατί ο Ολυμπιακός βρήκε αυτό το ποσό υψηλό».

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα εξηγεί τους λόγους που κατά τη γνώμη του ρεπόρτερ, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να πληρώσει τελικά τα 2.7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρβου.

«Η θέλησή του για τον τίτλο, η καλή απόδοση του Μιλιβόγεβιτς και η επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα, θα έχουν πείσει τον Ολυμπιακό για την οριστική του μεταγραφή».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ