2015-04-21 17:25:09
Φωτογραφία για ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
Την Κυριακή στο Κολυμβητήριο του Αλίμου οι Νέες Γυναίκες του Θρύλου κατάκτησαν για τρίτη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα. Πέντε από τις «ερυθρόλευκες» πρωταγωνίστριες εκ των οποίων οι τέσσερις προέρχονται από την ομάδα πόλο γυναικών μιλούν στο osfp.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και το Final Four της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στο Παπαστράτειο. Ο λόγος για τις Μίλβα Καλογεράκου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Βίρνα Νιαρχάκου από την γυναικεία ομάδα και την Κάτια Μιχαηλίδου η οποία είχε συμμετοχή και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στις Νεάνιδες.

Καλογεράκου: «Το θέλαμε πολύ»

Μίλβα Καλογεράκου: «Το θέλαμε πολύ όλες μας αυτό το πρωτάθλημα. Ήμασταν όλες παίκτριες που παίζουμε και στο γυναικείο τμήμα και είχαμε πιο πολύ εμπειρία από τις υπόλοιπες ομάδες. Καταφέραμε σχετικά εύκολα στον τελικό να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν στον ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη. Σίγουρα μετά τις κατακτήσεις των δυο πρωταθλημάτων σε Νεάνιδες και Νέες Γυναίκες πάμε με την ψυχολογία του νικητή στο Φάιναλ Φορ. Εκεί θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε και το ευρωπαϊκό!»


Ε. Πλευρίτου: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά»

Ελευθερία Πλευρίτου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που φέτος πάμε και στις Ακαδημίες πολύ καλά, όπως πήγαν και οι Νεάνιδες. Δείχνουμε ωραίο πρότυπο στις μικρότερες για να συνεχίσουν το πόλο πιο ευχάριστα. Παίξαμε πολύ καλά σαν ομάδα και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όσον αφορά το ευρωπαϊκό σίγουρα είναι ένας από τους στόχους μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά είμαστε έτοιμες και σίγουρες για τους εαυτούς μας. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Σώρα: «Φάνηκε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα»

Μαρία Σώρα: «Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε στην αρχή του ημιτελικού με τη Βουλιαγμένη, επειδή δεν είχαμε βρεθεί στους προηγούμενες αγώνες όλες μαζί. Εμείς δουλεύαμε με τις πιο μεγάλες για το Φάιναλ Φορ οι άλλες κοπέλες δούλευαν άλλα συστήματα και υπήρχε και το άγχος αλλά και ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Όλο αυτό μας αποδιοργάνωσε λίγο. Όμως στην πορεία φάνηκε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα και δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Αναφορικά με το Φάιναλ Φορ από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε για αυτή τη διοργάνωση. Έχουμε κάνει πολύ καλή προπόνηση έχουμε δει αρκετές φορές βίντεο και είναι μεγάλο πλεονέκτημα ότι γίνεται στο Παπαστράτειο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ κόσμο και πολύ δυνατή έδρα και αυτό θα βοηθήσει πολύ εμάς και θα κομπλάρει τους αντιπάλους. Είμαστε έτοιμες αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι γιατί το θέλουμε πάρα πολύ»

Νιαρχάκου: «Ο τελικός ήταν με τη Βουλιαγμένη»

Βίρνα Νιαρχάκου: «Στον ημιτελικό δεν ξεκινήσαμε και πολύ καλά αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε. Μείναμε ψύχραιμες και καταφέραμε να κερδίσουμε. Στον τελικό μπήκαμε δυνατά από την αρχή και πήραμε τον αέρα από την Γλυφάδας οπότε δεν είχαμε ιδιαίτερο άγχος στη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο τελικός πιστεύω ότι ήταν το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη. Όσον αφορά το Φάιναλ Φορ είμαστε έτοιμες και ψυχολογικά έχουμε κάνει προπόνηση έχουμε δει βίντεο. Η ψυχολογία μας είναι καλή παίζουμε στο κολυμβητήριο μας θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Μιχαηλίδου: «Μας ενθάρρυνε ο κ. Μπενόπουλος»

Κάτια Μιχαηλίδου: «Παλέψαμε για μια ακόμα φορά. Ήμασταν περισσότερα κορίτσια από τη γυναικεία ομάδα και τις Νεάνιδες. Το ξέραμε ότι θα νικούσαμε αν και μας έλεγαν ότι η Γλυφάδα ήθελε να πάρει την εκδίκησή της αλλά από ότι φαίνεται δεν τα κατάφερε. Ο κύριος Μπενόπουλος μας ενθάρρυνε πάρα πολύ πριν τον αγώνα και μας βοήθησε. Πιστεύω ότι ήμασταν ομάδα και αυτό φάνηκε. Όλες προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε η μία την άλλη και έτσι ήρθε ένα ακόμα πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ