2015-04-21 23:55:40
Φωτογραφία για ΠΑΣΚΟΥΑΛ : ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...
Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στο ΣΕΦ, με τον Τσάβι Πασκουάλ όμως να μένει ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Οι Καταλανοί βρίσκονται πλέον με την... πλάτη στον τοίχο, μετά τη νέα ήττα τους από τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου αυτή τη φορά στο ΣΕΦ, με τον προπονητή τους να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου πως θα μπορούσαν να είχαν αναδειχθεί εκείνοι νικητες:

«Καλησπέρα σας! Συγχαίρω τον Ολυμπιακό για τη νίκη του, ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει και οι δύο. Ήμασταν συνέχεια μέσα στο παιχνίδι, μείναμε μόνο κάποια στιγμή εκτός, επιστρέψαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Είπε ακόμα Για το εάν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, παρά την ήττα τους: «Ήταν πολύπλοκο παιχνίδι, είχαμε και καλές και κακές στιγμές. Στο επόμενο ματς θα πρέπει να καταφέρουμε να είμαστε πιο σταθεροί. Είμαι, όμως, ικανοποιημένος από τη θέληση και την προσπάθειά τους».

Για τον τέταρτο προημιτελικό, και πάλι στο ΣΕΦ: «Έχουμε μια καινούρια κατάσταση, ξέρουμε πως το αποτέλεσμα είναι 2-1 και θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά για να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι το πιστεύω μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΗΡΕ... ΑΕΡΑ Ο ΓΚΑΟΥΝΤΛΟΚ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΗΡΕ... ΑΕΡΑ Ο ΓΚΑΟΥΝΤΛΟΚ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ