2015-04-21 23:46:05
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ... ΑΕΡΑ Ο ΓΚΑΟΥΝΤΛΟΚ!
Μετά τη μεγάλη νίκη στο Τελ Αβίβ και την πρώτη πρόκριση της Φενέρμπαχτσε/ Ούλκερ στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ο Νίκος Ζήσης ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, ενώ ο Γκάουντλοκ πήρε... πολύ αέρα!

Όπως είπε, παρότι είναι νέος στην ομάδα, καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτή η πρόκριση; “Ήταν ένα εκπληκτικό ματς, νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν. Κρίθηκε σε μία φάση. Θα μπορούσαμε να έχουμε ηττηθεί στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Ο Ντρού έβαλε στο τέλος ένα μεγάλο σουτ και παίξαμε μια καλή άμυνα. Είμαι νέος στην ομάδα, είμαι εδώ μόλις τέσσερις μήνες. Καταλαβαίνω, όμως, τι σημαίνει για τη Φενέρμπαχτσε να πηγαίνει στο φάιναλ φορ. Είναι μια ιστορική στιγμή. Ήταν σίγουρα ένα καλό ματς για μένα, αλλά το θέμα είναι η ομάδα και το φάιναλ φορ. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας στην Τουρκία και στον τραυματία συμπαίκτη μας Ρίκι Χίκμαν”.

Ο Άντριου Γκάουντλοκ είναι έτοιμος να πάει μέχρι το τέλος: “Παλεύαμε σε όλο το ματς, χάσαμε πολλά κρίσιμα σουτ και το ίδιο έκαναν και αυτοί. Όλοι ήμασταν μαχητές μέχρι το τέλος. Έχασα τέσσερα ή πέντε σουτ στα οποία συνήθως ευστοχώ και έτσι ένοιωθα ότι ήταν πια η ώρα να ευστοχήσω στο τέλος. Είδα έναν διάδρομο και οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν την μπάλα. Έγινε τέλεια το σύστημα μας και ευστόχησα σε ένα εύκολο λέι απ. Δεν νομίζω ότι κανείς στην Ευρώπη μπορεί να μας νικήσει. Μόνο εμείς μπορούμε να νικήσουμε τον εαυτό μας”.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ