2015-04-22 00:32:17
Φωτογραφία για «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!
Βαρύ πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε η Ευρωλίγκα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αφορμή την επίθεσή του στους διαιτητές (δείτε το σχετκό θέμα ΕΔΩ).

Βαριά... "καμπάνα" στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του χθεσινού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και την επίθεσή του στους διαιτητές, όπως αυτή καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα.

Η Ευρωλίγκα επέβαλε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ύψους 150.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας εκ νέου πόσο αυστηρή είναι σε τέτοια θέματα. Μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσής της γίνεται σαφές ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού" όντως εισήλθε στα αποδυτήρια, ξεκίνησε τις απειλές και στη συνέχεια προχώρησε σε ύβρεις προς το διαιτητικό τρίο και τις οικογένειές τους.

Παράλληλα, αναφέρεται πως η διοργανώτρια αρχή θα κοινοποιήσει την υπόθεση στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές, προκειμένου να αποφανθούν αν ενέχουν περαιτέρω νομικές ευθύνες που να βαραίνουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Επιπλέον επιβλήθηκε πρόστιμο και στην ΚΑΕ ΠΑΟ 10.000 ευρώ για χρήση καπνογόνων, 12.000 για χρήση λέιζερ και άλλα 8.000 για ρήξη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Το σύνολο είναι 180.000 και σίγουρα πρόκειται για… ιστορικό πρόστιμο από πλευράς Ευρωλίγκας, που κινήθηκε αστραπιαία στις κατηγορίες και στις εκθέσεις των διαιτητών.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ