2015-04-22 18:28:10
Φωτογραφία για Ο χρηματιστής που ευθύνεται για το στιγμιαίο κραχ του 2010 αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση
Ο 36χρονος χρηματιστής Νάβιντερ Σινγκ Σαράο, παρουσιάστηκε σήμερα σε βρετανικό δικαστήριο, για να ξεκινήσει η δίκη για το στιγμιαίο κραχ του 2010 στην Wall Street Ο Σαράο εμφανίστηκε ενώπιον του βρετανικού δικαστηρίου νωρίτερα σήμερα και ο δικαστής ανακοίνωσε ότι το αίτημα των αμερικανικών αρχών για έκδοσή του στις ΗΠΑ θα εξεταστεί τον Αύγουστο. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Σαράο, ο οποίος συνελήφθη χθες, Τρίτη, στο Λονδίνο, αντιτάχθηκε στην έκδοσή του στις ΗΠΑ.

Το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο 36χρονος βαρύνεται μεταξύ άλλων με τις κατηγορίες της ηλεκτρονικής απάτης και της χειραγώγησης.

Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος από το βρετανικό δικαστήριο με εγγύηση ύψους 5,05 εκατ. στερλίνων (7,02 εκατ. ευρώ). Πιο συγκεκριμένα πρέπει να καταθέσει ο ίδιος τα 5 εκατ. στερλίνες, ενώ οι στενότεροι συγγενείς του πρέπει να καταθέσουν τις υπόλοιπες 50.000.

Το δικαστήριο αφαίρεσε από τον Σαράο το διαβατήριό του και στους όρους της αποφυλάκισής του με εγγύηση περιλαμβάνεται ο περιορισμός των κινήσεών του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ