2015-04-22 20:45:05
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό! Έξαλλος ο Βαρουφάκης με δημοσιογράφους – Πέταξε μικρόφωνο και εγκατέλειψε το στούντιο
Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη στο γαλλογερμανικό ARTE, για τις ανάγκες αφιερώματος στο πρόσωπό του, όταν οι δημοσιογράφοι πρόβαλλαν το βίντεο από το γερμανικό ARD, στην οποία εμφανίζεται να κάνει άσεμνη χειρονομία.

“Δεν έχω κάνει αυτή τη χειρονομία στη ζωή μου“, επαναλαμβάνει ο υπουργός, βγάζοντας το μικρόφωνο, τονίζοντας πως πρόκειται για μοντάζ. “Θα έπρεπε να ντρέπεστε” αναφέρει επίσης και εγκαταλείπει το χώρο του γυρίσματος, αναφέροντας πως αυτό το επίπεδο της ενημέρωσης δεν το αξίζει ούτε ο ελληνικός, ούτε ο γερμανικός λαός.

Σημειώνεται πως το ρεπορτάζ ακολουθεί τον κ. Βαρουφάκη σε μία “τυπική” ημέρα στο υπουργείο, στο Παρίσι όπου βρέθηκε με τον πρωθυπουργό, στη Βουλή, σε συναντήσεις ενώ περιγράφει τόσο το προφίλ του υπουργού όσο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα αλλά και τις συνθήκες ανόδου του ΣΥΡΙΖΑστην εξουσία.

Όσον αφορά στον κ. Βαρουφάκη το ρεπορτάζ “στέκεται” ιδιαίτερα στην επεισοδιακή επίσκεψηΝτάισελμπλουμ, στην οποία η ένταση ήταν φανερή και για την οποία ο υπουργός αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος του Eurogroup του είπε πως “σκότωσε την τρόικα“.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ