2015-04-22 20:46:13
Φωτογραφία για Ελισάβετ Μουτάφη: Το ατύχημά της στο θέατρο που σόκαρε τους συναδέλφους της
Η Ελισάβετ Μουτάφη είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά την διάρκεια της γενικής πρόβας για την θεατρική παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία». Την ώρα που ήταν επί σκηνής μια λάθος κίνηση την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να πέσει από τις σκάλες.

«Έσπασα δύο πλευρά. Εντάξει, ο θεατρικός κόσμος το ξέρει γιατί αυτά μαθαίνονται κατευθείαν. Δυστυχώς έπεσα από τη σκάλα στη γενική πρόβα, έχασα την ισορροπία μου πάνω στο σκηνικό και ταβλιάστηκα ανάσκελα. Επειδή ήταν γενική και είχε κόσμο, νόμιζαν ότι έσπασα τον αυχένα μου, ευτυχώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Και τράβηξα τον Άγγελο Μπούρα και έτσι όπως τον τράβηξα, ήρθε με τα πόδια του και μου έσπασε δύο πλευρά. Και δεν φταίει ο Άγγελος βέβαια και χτύπησε και το πόδι του» εξομολογήθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του ατυχήματος, αναφέρθηκε στους αφόρητους πόνους αλλά και τον τρόμο που προκάλεσε στους συναδέλφους της.

«Την ώρα που μου έσπαγε τα πλευρά, εγώ είδα όλους αυτούς που δεν ζουν, στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Όλους τους είδα. Δηλαδή τέτοιος πόνος και μετά ήθελα να συνεχίσω. Βγήκε η Μαρία Πρωτόπαπα έξαλλη και είπε «όχι, είσαι τρελή, θα πας στο νοσοκομείο». Η Ελένη Κούρκουλα είχε ήδη καλέσει ασθενοφόρο και με πήγαν στο νοσοκομείο. Εκείνοι τρόμαξαν πολύ, εγώ δεν καταλάβαινα τι γινόταν, ήμουν πολύ χαρούμενη. Έπαιζα με διπλές ενέσεις, αλλά αφού το έκανα κι αυτό στη ζωή μου...»

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΩΡΑ... ΤΕΛΙΚΩΝ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΩΡΑ... ΤΕΛΙΚΩΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ