2015-04-23 21:55:06
Φωτογραφία για Λαμία: Πρώτα της έσωσε τη ζωή και μετά τη παρέδωσε νύφη στην εκκλησία [video]
Πάντα σε ένα γάμο οι στιγμές είναι συγκινητικές. Ο γάμος του... ρεπορτάζ μας όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού ο άνθρωπος που παρέδωσε τη νύφη στο γαμπρό είναι ο γιατρός που της έσωσε τη ζωή.

Η Ειρήνη, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο Λαμιώτης παθολόγος Θανάσης Κρουστάλης, ήταν αυτός που το διέγνωσε έγκαιρα και έδωσε στην κοπέλα ελπίδα για το μέλλον, αν και θα πρέπει να ζει με την ασθένειά της.

Ο Θανάσης Κρουστάλης, όπως επισημαίνει η Ειρήνη και ο σύζυγός τηςΒασίλης είναι πλέον φίλος τους, ιατρός τους και «πατέρα» τους!

Δείτε το video του ρεπορτάζ που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR.

Διαβάστε την επιστολή του Βασίλη και της Ειρήνης Κατσιροπολου.

Αγαπητοί μας φίλοι

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους ήσασταν κοντά μας, είτε με την φυσική σας, είτε με την ψυχική σας παρουσία στην τόσο όμορφη στιγμή της ζωής μας!


Πρέπει όμως να σταθούμε ιδιαίτερα σε κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που όσα κανάλια ή όσα στόματα και να μιλήσουν για αυτούς και για το έργο τους, ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να περιγράψουν την πραγματική τους προσφορά, όχι μόνο σε εμάς αλλά και στο γενικό κοινωνικό σύνολο!

Μιλάμε για τον φίλο, Αρχιμανδρίτη και Ιατρό Δανιήλ Σάπικα, που έλειπε για λόγους υγείας, αλλά ήταν συνέχεια δίπλα μας και μέσα στην καρδιά μας και ξέρουμε ότι θα είναι για πάντα!

Όμως τι να πει κανείς για τον άνθρωπο που χάρη σε αυτόν καταφέραμε, με όσες δυσκολίες ή ακόμη και αδυναμίες να πετύχουμε να είμαστε και οι δυο εκεί, ζωντανοί, όρθιοι, χαμογελαστοί, με σιγουριά κι ελπίδα για το μέλλον και με την σίγουρη αναμονή μας για ένα παιδάκι πολύ γρήγορα (το οποίο και ελπίζουμε να μας βαπτίσει μαζί με την υπέροχη σύζυγό του), τον φίλο και ιατρό ΘΑΝΑΣΗ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή κατάλαβε και διέγνωσε κάτι που άλλοι δεν θα έκαναν ίσως ποτέ! Θανάση, άνθρωποι σαν εσένα δίνουν την ελπίδα στον κόσμο και την κοινωνία μας ότι αξίζει να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο και ένα μέλλον που μας έχουν στερήσει!

Ευχαριστούμε το STAR για την ευαισθησία του και το αφιέρωμα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της 19/4/2015, όμως η χαρά, η συγκίνηση και ελπίδα που μας χάρισες εσύ, με την παρουσία σου, όχι μόνο χθες, αλλά από την αρχή της φιλίας μας, είναι πέρα από κάθε είδους δημοσιότητας. Τα υπέροχα πράγματα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες και συνήθως δεν ακούγονται καν. Αυτό έτυχε να ακουστεί λίγο, ελπίζουμε κι ευχόμαστε όμως να είναι αρκετό για να δώσει δύναμη κι ελπίδα και σε άλλους που την έχουν χάσει! Ξέρουμε σίγουρα ότι τουλάχιστον όσοι σε συναντήσουν στον δρόμο τους θα τα βρουν και τα δύο!

Σε θεωρούμε φίλο μας, ιατρό μας αλλά από χθες και «πατέρα» μας!

Να ευχαριστήσουμε ολόκαρδα και τους κουμπάρους μας και φίλους Κώστα και Σταυρούλα Μπουγιουκλή, τους Ηλία Σκοπελίτη, Δημήτρη Καραγκούνη και Αποστόλη Μπακογιάννη (ιατροί και φίλοι) που ήταν και συνεχίζουν να είναι δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές, αλλά και την οικογένεια μας!

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδίας μας!

ΒΑΣΙΛΗΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΠΝΠ απειλεί την υγεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΠΝΠ απειλεί την υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ