2015-04-24 10:00:11
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΚΑΝΑΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΗ...
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, απέδωσε στον Γκόμεζ και το... μομέντουμ του ΠΑΟΚ την ήττα με 3-1 σετ στην Πυλαία.

«Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Κάναμε χοντρά λάθη. Και τότε πέφτει η ψυχολογία. Αν δεν είχαμε τόσα χοντρά λάθη θα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι.

Σίγουρα ο Γκομεζ είναι μεγάλος παίκτης. Στην πορεία είδαμε ότι δεν μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε. Αλλάξαμε την τακτική μας, περιορίσαμε τον Χιμένες, αλλά καταλύτης ήταν ο Γκόμεζ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μετρηθήκαμε με τον ΠΑΟΚ και νομίζω ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Η δική μου ομάδα χρειάζεται περισσότερη πίστη. Ίσως το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο δικό του μομέντουμ να μας έχει επηρεάσει, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε.

Αναφερόμενος τι περιμένει από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Καζάζης είπε:

«Νομίζω όπως οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέρουν τι θα κάνουν»

Ο Αινείας Τζελάτης από την πλευρά του είπε: «Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Έτσι είναι τα ντέρμπι. Είναι και η ατμόσφαιρα που βγάζει πίεση. Και τα επόμενα ματς θα είναι σε αυτό το επίπεδο και θα κάνουμε την ανατροπή. Ο Γκόμεζ έπαιξε καλά, αλλά ποτέ δεν κερδίζεις ή χάνεις από ένα παίκτη. Σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια. Είδαμε σήμερα ποιος είναι ο αντίπαλός μας και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίζουμε

Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμένα,. Πριν ένα μήνα έχασα τον πατέρα μου. Είχα κι έναν τραυματισμό στο χέρι κι έμεινα πίσω»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ