2015-04-24 17:38:09
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ
Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και στο επόμενο βήμα που θέλει να κάνει στην καριέρα του.

Ο Νορβηγός αμυντικός, είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως δεν θα του… κακόπεφτε να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Μίλησε, πάντως και για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για το πρόσωπό του.

Αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον λοιπόν, ο Ελαμπντελαουί ανέφερε. «Δεν έχω να πω πολλά σχετικά με αυτό το θέμα. Είναι ωραίο και ενδιαφέρον να ξέρεις ότι ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες. Υπήρξε από πολλές πλευρές. Αλλά όπως λέω, δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να λες κάτι, έως ότου ολοκληρωθεί ή πριν συμβεί κάτι πραγματικό», ανέφερε ο Νορβηγός και συνέχισε.

«Πρέπει να υπάρχει μια ομάδα που να πάω εκεί και να παίξω. Όταν είσαι γρήγορος και σημαντικός για την ομάδα, δεν θες να πας σε κάποια άλλη, ίσως καλύτερη, αλλά δεν θα μπορείς να παίξεις
. Πρέπει η άλλη ομάδα να είναι σωστή για μένα και να εξελίσσομαι. Ο Ολυμπιακός είναι καλός για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Όπως έχω πει νωρίτερα, δεν θέλω να παίζω εδώ όλη μου την καριέρα. Θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Υπάρχουν καλύτερα πρωταθλήματα, καλύτερες ομάδες κ.τλ. Αλλά πού, δεν ξέρω. Θέλω να τα πάω καλά όπως τώρα, τα πράγματα έχουν πάει καλά, άρα θα δούμε πώς θα πάει».

Σε ερώτηση για το αν θα είναι πισωγύρισμα σε περίπτωση που πάει σε κάποια ομάδα που δεν θα παίζει στο Champions League, απάντησε. «Όχι απαραίτητα. Ανάλογα με το πρωτάθλημα και ποια ομάδα είναι. Αλλά φυσικά, όταν παίζεις στο Champions League, θες να μείνεις και να παίζεις περισσότερα παιχνίδια σε αυτό. Αλλά εξαρτάται από την ομάδα και τη λίγκα».

Τέλος, ο Νορβηγός σημείωσε. «Πάντα μου άρεσε η Μπαρτσελόνα, είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου», είπε και αστειεύτηκε. 

«Ο Ντάνι Άλβες αρχίζει και κουράζεται τώρα. Τα έχει πάει καλά εδώ και καιρό. Χρειάζονται νέο...».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ