2015-04-24 20:04:18
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ 2/5 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Το Σάββατο 2 Μαΐου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Η φάση των πλέι οφ της Euroleague ολοκληρώθηκε και έτσι ο ΕΣΑΚΕ κατέληξε στο πρόγραμμα για τον ορισμό των αναμετρήσεων που εκκρεμούν.

Συγκεκριμένα όρισε και το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Αν δεν μεσολαβήσει κάτι απρόοπτο στα παιχνίδια που εκκρεμούν και θα γίνουν την Τετάρτη, το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει ποια εκ των δύο θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί το +6 του πρώτου αγώνα στο ΣΕΦ.

Η αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαΐου στις 7 μ.μ. στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Στο μεταξύ, η εξ' αναβολής αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (28/4) στις 8.45 μ.μ.

Επίσης, ορίστηκαν και τα επόμενα δύο παιχνίδια, για την 25η αγωνιστική με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα για την Τετάρτη 6 Μαΐου (7 μ.μ., Novasports 1) και εκείνο της 26ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πάτρας το οποίο θα γίνει στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 9 Μαΐου (5 μ.μ., Novasports 2).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ