2015-04-25 12:21:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Αντί για 400.000 βρήκαν 2.000 ευρώ σε κωδικό για επισκευή γηπέδου
Εξοικειωμένοι με την ιδέα πως όσο περνάει ο καιρός τόσο και κάτι θα βρίσκουν, είναι πλέον οι κυβερνητικοί παράγοντες σε επίπεδο αθλητικής ηγεσίας, σε ότι αφορά το κεφάλαιο ΠΕΑΚ.

Το νέο «λαυράκι» που αλίευσαν τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη του υπουργείου, είναι αυτό που ακουμπάει στην υπόθεση της ανακατασκευής του γηπέδου των προσφυγικών, εκεί όπου έκπληκτη η αθλητική ηγεσία διαπίστωσε πως μπορεί να βαφτίζει κάποιος τα δυο χιλιάρικα, τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ .

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Κοντονή, πριν την επίσκεψη του υπουργού στην Πάτρα και στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων , άνοιξαν το φάκελο του γηπέδου των προσφυγικών.

Εκεί έκπληκτοι οι συνεργάτες του αναπληρωτή υπουργού διαπίστωσαν, πως δέκα ημέρες πριν τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου, κάποιοι προχώρησαν στο άνοιγμα κωδικού, στον οποίο μάλιστα εξήγγειλαν πως βάζουν 400.000 ευρώ, προκειμένου να διατεθούν για την συντήρηση και ανακατασκευή του γηπέδου.


Ωστόσο η συνέχεια είναι αποκαλυπτική του πως λειτούργησε το σύστημα προεκλογικά, καθώς ψάχνοντας τις 400.000 ευρώ, οι παράγοντες του υπουργείου βρήκαν, πως υπήρχαν μόλις 2.000 ευρώ δεσμευμένα για την ανακατασκευή του γηπέδου.

Στα όσα ακουμπάνε την ιστορία του πρώην γηπέδου του Ολυμπιακού στα προσφυγικά και η διαπίστωση στη συνέχεια, πως πάνω στη βιασύνη τους για να περισώσουν προεκλογικά ότι μπορούσαν όσοι είχαν τα κουμάντα του αθλητισμού πριν την 25η Ιανουαρίου, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μάθουν πόσα χρήματα χρειάζονται για την συντήρηση του.

Γι’ αυτό και έκαναν το εξής αξιομνημόνευτο. Προχώρησαν στην αναγγελία κωδικού με 400.000ευρω, ενώ η πρόβλεψη που υπάρχει για το γήπεδο είναι, πως με 200.000 ευρώ αυτό ξανά γίνεται στολίδι.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ