2015-04-25 15:36:11
Φωτογραφία για H φράση του Καββαδία που καθήλωσε την Νικολούλη...
Τι ειπώθηκε στην καθηλωτική συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη και του Σπούεου Καββαδία;

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στις φυλακές Διαβατών, η Αγγελική Νικολούλη και ο μέχρι χθες δραπέτης Σπύρος Καββαδίας, ήρθαν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο!

Η δίωρη κουβέντα τους στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α., σόκαρε... Ο επικίνδυνος όπως χαρακτηρίζεται ισοβίτης, λίγο πριν πάρει το δρόμο για τις φυλακές Χανίων απ’ όπου απέδρασε, έδωσε το δικό του προσωπικό ρεσιτάλ στο Φως στο Τούνελ.

Φίλησε ιπποτικά το χέρι της δημοσιογράφου που συνέβαλε με την έρευνα της στην αποκάλυψη των εγκλημάτων του αλλά και στην πρόσφατη σύλληψη του. Με τον τρόπο αυτό, θέλησε να της δείξει πως δεν σχεδίαζε κάποια επίθεση σε βάρος της και ότι δεν της κρατάει κακία για την καταδίκη του. «Όταν σε βλέπω από κοντά είσαι γλυκιά, αλλά όταν θα φύγεις θα σε μισήσω και πάλι…» είναι μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Καββαδία προς την Αγγελική Νικολούλη.


Ο 58χρονος ισοβίτης που συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, απάντησε με το δικό του τρόπο σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Μίλησε για τις δύο γυναίκες-θύματα του, την 26χρονη Νικόλ Κίρχνερ στην Ελβετία και την 27χρονη Τάνια Χαριτοπούλου ,στη Θεσσαλονίκη, μητέρα της κόρης του Βάσως. Απάντησε με υπεκφυγές στα καυτά ερωτήματα της κόρης του που σε τρυφερή ηλικία έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας της. Στην ερώτηση που βρισκόταν το οκτάμηνο της «ελευθερίας του», η εικόνα που έδωσε προκαλεί ερωτηματικά για το σύστημα χορήγησης αδειών. Κάνει όνειρα για το μέλλον και «αγαπάει τις γυναίκες κάτι που όλα αυτά τα χρόνια το ‘χει αποδείξει» όπως είπε Στο στούντιο του Φως στο Τούνελ βρέθηκε ο πρώην φίλος του Κιμ Τσίαμης. Είναι ο άνθρωπος που τον φιλοξένησε και δέχτηκε τη πισώπλατη δολοφονική του επίθεση. Μετά τη σύλληψη του Καββαδία τόλμησε και εμφανίστηκε χωρίς φόβο και μίλησε για όλα όσα έζησε.

Η συνάντηση δεκαέξι χρόνια μετά…

Ο Καββαδίας όταν είδε μπροστά του την Αγγελική Νικολούλη σάστισε. Αυτό που τον έκαιγε ήταν να μην εμφανιστεί στην κάμερα. Μετά στάζοντας κυριολεκτικά μέλι, της μίλησε για όλα και για όλους.

Όπως της είπε, παρά την δημοσιοποίηση της απόδρασης του, δεν φοβόταν να κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους και μάλιστα μπροστά σε αστυνομικούς! Τη Μεγάλη Παρασκευή πήγε με μια γνωστή του σε εκκλησία του Κολωνακίου, όπου έπαιζε και μπάντα της Αστυνομίας και κανείς δεν τον αναγνώρισε. Υποστήριξε πως ο λόγος που δεν γύρισε στη φυλακή, ήταν γιατί ήθελε να φροντίσει έναν άρρωστο φίλο του που τελικά πέθανε.

«Τώρα που τον έπιασαν ας πεθάνω …»

Η εκπομπή ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και η κάμερα κατέγραψε τις αντιδράσεις των συγγενών της αδικοχαμένης Τάνιας Χαριτοπούλου, μετά τη δημοσιοποίηση της σύλληψης του. Τους τελευταίους μήνες ζούσαν κυριολεκτικά μέσα στο φόβο και την ανασφάλεια.

Οι συγγενείς του θύματος και μητέρας του παιδιού του Σπύρου Καββαδία , πληροφορήθηκαν για τη σύλληψη του από την εκπομπή και όχι από τις Αρχές. Μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ» ο αδελφός της Τάνιας Δημήτρης Χαριτόπουλος, δήλωσε επιτέλους ανακουφισμένος. Όπως περιέγραψε στην ρεπόρτερ της εκπομπής, για οκτώ μήνες που ο Καββαδίας κυκλοφορούσε ελεύθερος, δεν μπορούσε να ησυχάσει. Όταν περπατούσε στο δρόμο κρυφοκοιτούσε πίσω του μήπως τον παρακολουθούσε για να του κάνει κακό. Η μεγάλη πληγή της οικογένειας παραμένει ανοιχτή. Μέχρι σήμερα ο Καββαδίας δεν έχει ομολογήσει που βρίσκεται το πτώμα της Τάνιας. «Από τη στιγμή που ή ίδια του η κόρη του έχει ζητήσει να πει που βρίσκεται το πτώμα της μητέρας της και δεν της λέει, θα πει σε μας που είμαστε ξένοι για αυτόν;» αναρωτιέται ο Δημήτρης Χαριτόπουλος.

Μέσα στον φόβο και την ανασφάλεια ζούσαν τους τελευταίους οκτώ μήνες και οι ηλικιωμένοι γονείς της Τάνιας. Δεν άνοιγαν την πόρτα και δεν ξεμύτιζαν από το σπίτι. Η μητέρα του θύματος Κατερίνα Χαριτοπούλου, είπε στην ρεπόρτερ του «Τούνελ» πως προσευχόταν καθημερινά να τον συλλάβουν. Περιέγραψε πως η εγγονή της Βάσω της μετέφερε τη σχετική είδηση. «Γιαγιά τον έπιασαν, τον έπιασαν…» της είπε γεμάτη χαρά.

Η τραγική μητέρα ξέσπασε μπροστά στην κάμερα: «Δεν την έθαψε την κόρη μου. Την κομμάτιασε και την πέταξε στα σκουπίδια… Στην φυλακή να σαπίσει, όπως έκανε με την Τάνια μου. Να μη βγει ποτέ από κει. Τώρα που τον έπιασαν, ας πεθάνω πια…»

Διαβάστε τι αποκάλυψε χτες στο Φως στο Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τι δείχνει το νέο βίντεο παραδόθηκε στην αστυνομία με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ