2015-04-25 19:14:19
Φωτογραφία για ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ... «ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟ» ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
Στο Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αναφέρθηκε στον πατέρα του, Αργύρη, που κάποτε αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως ήταν... στη λάθος ομάδα τη λάθος στιγμή.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για το buzzer beater του Πρίντεζη, ενώ χαρακτήρισε φαβορί στο Final 4 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο πατέρας μου (Αργύρης Παπαπέτρου που είχε παίξει στον Παναθηναϊκό) είναι πολύ χαρούμενος για μένα. Σε καμία περίπτωση δεν ζηλεύει με την κακή έννοια. Αλλά τι να κάνουμε; Ήταν στη λάθος ομάδα, τη λάθος στιγμή. Είναι άξιος της μοίρας του. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Βέβαια κι εγώ δεν πρέπει να μιλάω ακόμη. Από πέρσι ο μοναδικός τίτλος που κατακτήσαμε είναι το διηπειρωτικό, οπότε θα πρέπει να περιμένω κι εγώ λίγο για να μιλάω. Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε στο Final 4. Νιώθω δικαίωση για την ομάδα μας», ανέφερε ο Παπαπέτρου και συνέχισε σχετικά με το καλάθι του Πρίντεζη.


«Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πολλά, μόνο όταν μπήκα στο γήπεδο κι άρχισα να κυνηγάω τον Πρίντεζη. Στις ΗΠΑ έβλεπα περισσότερο ΝΒΑ, αλλά δεν έχανα τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είδα τα F4 του Ολυμπιακού και μου έκανε εντύπωση η ψυχή και η θέληση που έδειχναν οι παίκτες του. Όλα ξεκινούσαν από την άμυνα και τότε. Κι εμείς θέλουμε να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια ψυχή και φέτος».

Για τη ρωσική ομάδα, αντίπαλο του Θρύλου στον ημιτελικό, σημείωσε. «Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί. Και δεν το λέμε τώρα, αλλά από την αρχή της χρονιάς. Εμείς έχουμε το μικρότερο μπάτζετ από τις τέσσερις ομάδες του F4. Tις νίκες, όμως, δεν τις κάνουν τα χρήματα, αλλά οι παίκτες. Θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα βάλουμε πίεση στην ΤΣΣΚΑ».

Καταλήγοντας, ανέφερε. «Υπάρχει η πίεση σε όλα τα ματς. Προσωπικά με βοήθησαν πολύ τα παιχνίδια που έδωσα πέρσι. Έπαιξα στα σημαντικά ματς στο τέλος. Αλλά τελικά αυτή είναι η δουλειά μας. Να παίζουμε με αυτή την πίεση. Η κατάληξη είναι πιο χαρούμενη φέτος. Υπάρχουν πολλές διαφορές. Πέρσι υπήρχαν πολλοί παίκτες, όπως οι ξένοι μας, που έπαιζαν για πρώτη φορά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι φέτος. Είχαμε μειονέκτημα έδρας, αλλά η αύρα στα αποδυτήρια ήταν ότι τους έχουμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ