2015-04-25 22:04:07
Φωτογραφία για Συνάντηση του ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο
«Εξαιρετική ευκαιρία, τιμή και χαρά, για μια αληθινή, ανθρώπινη επικοινωνία μεταξύ Ελλήνων και Ορθοδόξων πατριωτών» χαρακτήρισε... ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος τη συνάντησή του χθες το βράδυ στην Αρχιεπισκοπή με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και την ελληνική αντιπροσωπεία.

«Περάσαμε» είπε ο κ. Κοτζιάς, μετά τη συνάντηση, «στιγμές πραγματικότητας, χαράς της ψυχής μας και αναγέννησης των σκέψεων και του μυαλού μας. Δεν έχω παρά να τον ευχαριστήσω γι΄ αυτήν την ενδιαφέρουσα και άκρως χρήσιμη, δημιουργική και γεμάτη ευγένεια και αγάπη συζήτηση».

«Είχαμε μια πολύ ωραία ανταλλαγή απόψεων, ο κ. υπουργός χρησιμοποίησε με πάρα πολύ σωστό και ωραίο τρόπο τις βασικές έννοιες Ορθοδοξίας και Ελληνισμού, αλλά επιπλέον την έννοια της πνευματικότητος ως ενός κεντρικού στοιχείου στη ζωή των ανθρώπων, και στη ζωή των κοινωνιών και στη ζωή της Πατρίδος μας» δήλωσε, από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος.

Και πρόσθεσε: «Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως και τον ίδιο και τη συνοδεία του γι΄ αυτήν την πολύ ωραία ευκαιρία που είχαμε να είμαστε όλοι μαζί. Θα ήθελα να πω ότι έχει σημασία όταν εκπρόσωποι της Πατρίδος μας, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές, έχουν τέτοια επικοινωνία, με πρόσωπα χαμογελαστά και δείχνουν ότι ποτέ δεν λείπει η ελπίδα, ποτέ δεν υπάρχει αδιέξοδο, πάντοτε υπάρχει λύση. Γι΄ αυτό και χαμογελούμε ότι κι αν συμβαίνει, το αύριο είναι δικό μας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ