2015-04-26 07:32:06
Φωτογραφία για H Realnews αυτής της Κυριακής 26/4/2015
Με τίτλο: "Τελεσίγραφο από το club της Ουάσιγκτον" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η... Realnews, η οποία επισημαίνει ότι "καταληκτική ημερομηνία είναι η 30η Μαίου". 

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας: "εάν δεν υπάρξει άμεσα συμφωνία με τους "θεσμούς", θα προταθεί στην Ελλάδα λύση-πακέτο για μεταρρυθμίσεις και ελάφρυνση του χρέους, που αν δεν την αποδεχθεί θα της δείξουν την πόρτα της εξόδου". 

 Η Realnews στο ρεπορτάζ της δημοσιεύει "τι αποφάσισαν στις ΗΠΑ για το μέλλον της χώρας μας οι Λαγκάρντ, Ντράγκι, Ντάισλμπλουμ, Σόιμπλε, Σαπέν, Πάντοαν, Ντε Γκίντος, Μοσκοβισί και Ντομπρόβσκις και τι υποστηρίζει ο Γιούνκερ για τον ρόλο του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις"

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Η ανοχή έχει...ημερομηνία λήξης!". Ο Ν.Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η ανοχή που δείχνει η ελληνική κοινωνία σήμερα απέναντι σε λάθη, παραλείψεις, ερασιτεχνισμούς και αβελτηρίες της κυβέρνησης δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη. Οταν η διαπραγμάτευση με τους δανειστές ολοκληρωθεί, ακόμη και αν αποδεχθεί επιτυχής, οι πολίτες θα απαιτήσουν στιβαρή διακυβέρνηση και αξιόλογο έργο. Ας το γνωρίζουν αυτό ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί και ας επιταχύνουν τον βηματισμό τους...Οσο είναι καιρός!"


Ακόμη «Πρωθυπουργέ, κάνε μια ώρα αρχύτερα τον έρμο συμβιβασμό σου γιατί η δόλια πατρίδα χάνεται», γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του, μεταφέροντας τη φωνή του λαού που αγωνιά καθώς βλέπει τους δανειστές να κρατάνε σφιγμένη τη θηλιά τους. «Κάντε μια ώρα αρχύτερα τον διαβολεμένο συμβιβασμό σας» ,λένε στην κυβέρνηση και κάποιοι κορυφαίοι φίλοι του Κωνσταντίνου Καραμανλή που μαζεύτηκαν στην «Αθηναϊκή Λέσχη» για να τιμήσουν τη μνήμη του με την ευκαιρία της 17ης επετείου από το θάνατό του. Όσο ταχύτερα συμφωνηθεί ο συμβιβασμός τόσο λιγότερα λάθη θα γίνουν σαν αυτά που διαπράττουν με απίστευτη επιπολαιότητα ο ένας μετά τον άλλον οι υπουργοί. Και τόσο πιο γρήγορα θα πάρει ανάσες η πατρίδα Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- "Kαθήκον των εταίρων μας να απεγκλωβιστούν από την αποτυχημένη μνημονιακή "λογική" ". Ο Γιάννης Βαρουφάκης μίλησε στην "R" μετά τις σφοδρές επιθέσεις που δέχθηκε στο Eurogroup.

- Χρυσή Αυγή. Ηρθε στη δίκη και ο...Φύρερ από τη Γερμανία!

- Νίκος φίλης: "Η μνημονιακή αντιπολίτευση και τα μεγάλα συμφέροντα της διαπλοκής δρουν ως τρόικα εσωτερικού".

- Κυριάκος Μητσοτάκης: "Αν η κυβέρνηση δεν ανακρούσει πρύμναν, θα οδηγηθούμε ταχύτατα σε οδυνηρή άτακτη χρεοκοπία".

- Ανοικτή επιστολή του Τ.Μπαλτάκου στον Αντώνη Σαμαρά.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

"Νεαρή κοπελούδα η κυρία Μέρκελ υπήρξε μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας στην Λαοκρατική Γερμανία. Το ίδιο και ο κ. Τσίπρας, νεαρός υπήρξε μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας στη χώρα μας. Συνεπώς, είναι αδύνατον να μη βρεθεί μια γέφυρα μεταξύ πλουτοκρατικής Γερμανίας και πτωχευμένης Ελλάδας. Τωρα, αν θα ' ναι η γέφυρα των στεναγμών 'η η γέφυρα του ποταμού Κβαι, παίζεται..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Ο "πιστολέρο" ντύνεται γαμπρός. Γάμος μέσα στο 2015 για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού και η εδώ και εννιά χρόνια σύντροφός του Νίκη αποφάσισαν να ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

- Οριστικός χωρισμός για Σίμο-Μαντώ. Ο βουλευτής και πρώην υπουργός Σ.Κεδικογλου και η οικονομολόγος Μ.Κόλλια αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

- "Δεν συγχωρώ την απιστία". Η Μαρία Μπεκατώρου μιλά στην "R" για την πρεμιέρα του φιλόδοξου πρωινού που θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 και ξεκαθαρίζει ότι ζηλεύει πολύ τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

- Σάκης Ρουβάς: "Θέλω να φιλήσω το χέρι του Μίκη Θεοδωράκη".

- Η συγκατοίκηση έφερε την ευτυχία. Εξι μήνες μένουν μαζί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστίνα Κοντοβά.

- Αργυρός-Χατζηθεοδώρου: Μια καλλονή για τον Κωνσταντίνο.

- Αμαλία Αρσένη: "Η αληθινή αγάπη είναι πάνω απ' όλα".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ