2015-04-26 14:55:06
Φωτογραφία για Τι γίνεται με τις επιδοτήσεις κινητών; Μήπως κάποιοι τις χρησιμοποιούν προς οφελός τους; Απίστευτη περιπέτεια αναγνώστη...
Αγαπητό tromaktiko, θα ηθελα καποιος ο οποιος γνωριζει τι συμβαινει να εξηγησει κι σ' εμενα τον απονηρευτο, για το παρακατω περιστατικο που μου συνέβη σε ένα υποκαταστημα της γνωστης αλυσίδας κινητης τηλεφωνιας σε μια επαρχακη πολη.

Δυο εβδομάδες περιπου πριν ελαβα ένα sms σο κινητο μου από την Cosmote η οποια με ενημερωνε ότι δικαιουμαι επιδοτηση συσκευης και να περασω από ένα καταστημα της .

Πραγματι επισκέφτηκα το τοπικο κατάστημα της αλυσίδας οπου με ενημερωσαν για το ποσο της επιδοτησης χωρις όμως να παρω συσκευη καθως αυτή που επιθυμουσα δεν ηταν διαθεσιμη.

Οι ημερες περασαν και δεκα ημερες αργότερα βρεθηκα σε ένα καταστημα Cosmote γειτονικής πολης οπου η συσκευη που ηθελα ηταν αμεσα διαθεσιμη .

Ετσι ξεκινησα τις διαδικασιες με την υπάλληλο του εκει καταστηματος ώστε να παραλαβω την συσκευη. Η υπαληλος όμως, με ένα βλέμμα απορίας , με ενημερωσε ότι η επιδοτηση μου δεν ισχυε.


Σε ερωτηση μου μου προτεινε να καλεσω στην Cosmote για να υπολογισουν εκ νεου την επιδοτηση που δικαιούμουν.

Η Cosmote μου απαντησε ότι ειχα χρησιμοποιησει ηδη την επιδοτηση μου και μαλιστα εκεινο το ιδιο πρωινο στην πολη που εξαρχής εγινε η ερωτηση.

Απορημένος , μιας κι εγω βρισκομουν 100 χιλιομετρα μακρια , επικοινώνησα τηλεφωνικα με το καταστημα που εγινε η υποτιθεμενη εξαγορά επιδότησης οπου προσπαθησαν να με πεισουν αρχικα ότι δεν ειχε συμβει κατι τετοιο και εν τέλη ότι εγινε λαθος και αν ηθελα να ακυρωσουν την κινηση.

Σημερα απευθυνομενος προς το καταστημα οπου υποτιθεται ότι εγινε η συναλλαγη με ενημερωσαν ότι καταλαθος χρησιμοποιησαν ην επιδοτηση μου , και μαλιστα μου δωσαν ια συσκευη. Σε ερωτηση μου ποια συσκευη ηταν αυτή και που είναι με ενημερωσαν ότι συσκευη ειχε δωθει σε αλλον χρηστη!

Και ερωτω.

Τι γινεται με τις επιδοτησεις; Μηπως καπιος τις χρησιμοποιει προς οφελος του;

Μηπως είναι ο υπάλληλος ή το καταστημα το οποιο μ αυτόν τον τροπο χρησιμοπιει επιδοτησεις οι οποιες δεν εχουν εξαργυρωθει πό τους δικαιουχους για ιδιον όφελος;

Όπως και να είναι , κατι βρωμαει , και θα ηελα αν καποιος γνωριζει να μου πει.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ