2015-04-27 12:02:11
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;
Ο Νλικος Αλέφαντος αποθεώνει στη στήλη του στο "sportdog.gr" τον Μουρίνιο, κράζει τον Βεγνκέρ, αλλά θα ήθελε άλλον τεχνικό από την Πρέμιερ Λιγκ για τον ερυθρόλευκο πάγκο! Τι λέει για Νίνη, Μανωλά, Χολέμπας.

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σοβαρός, δεν τελείωσε η σεζόν, μένει το Κύπελλο, θα είναι μέγα κάζο να το χάσει στο ΟΑΚΑ από τον Ηρακλή ή την Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει και το Κύπελλο, πρέπει να φτιάξει την άμυνα. Έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο έβγαινε ταχύτατα με τους τρεις γρήγορους, τον Κολοβό, τον Μπουμάλ και τον Φούντα, έβαλαν δύο ωραιότατα γκολ και έκαναν το 2-0.

Μετά ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές, έβαλε καλούς παίκτες μέσα, βοήθησαν πολύ και ο Τσόρι και ο Ντοσεβί και ο Μπενίτες, και όχι μόνο έκανε το 2-2 αλλά έπρεπε να νικήσει. Ο Πανιώνιος την πάτησε διότι μετά το 2-0 ανοίχτηκε, νόμιζε ότι θα βάλει κι άλλο, και έφαγε τα δύο γκολ γρήγορα.


Παίξε οργανωμένη μπάλα κ. Περέιρα. Βλέπω τα κλαμπ στο εξωτερικό και ξεκινάνε από την άμυνα. Ο Μουρίνιο δεν είναι τυχαία εδώ και χρόνια ο προπονητής που γουστάρω. Ούτε ξάδερφός μου είναι ούτε φίλος μου. Εδώ και χρόνια αυτόν υποστηρίζω γιατί βλέπω μπάλα. Είδατε πάλι φέτος, τους πάτησε, το πήρε με την Τσέλσι. Και πολύ καλά πετάει τις σπόντες για τον Βενγκέρ ο Μουρίνιο. Τα έχω πει για τον Βενγκέρ εδώ και χρόνια όταν οι άλλοι τον αποθεώνανε. Περνάνε τα χρόνια και περνάνε τα χρόνια και ο Βενγκέρ όλο βλέπει τις πλάτες των άλλων.

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ δείχνει το δρόμο, ο Σφαιρόπουλος βοήθησε πολύ την ομάδα και δεν είναι τυχαία η πρόκριση με ντεζαβαντάζ έδρας στο φάιναλ φορ. Με την άμυνα την πέρασε την Μπαρτσελόνα. Και με την άμυνα θα πάρει το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό. Στήνεται ωραία ο άνθρωπος.

Το υλικό του Ολυμπιακού είναι καλό, και αυτή η 11άδα που ξεκίνησε δεν είναι για να χάνει 2-0 από τον Πανιώνιο. Πρέπει να οργανωθεί η τακτική. Ας δουν τι έκανε ο Μαρτίνες της Έβερτον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι παλιοί αναγνώστες ξέρουν ότι τον Μαρτίνες τον γούσταρα από τότε που ήταν στη Γουίγκαν και έπαιζε το 5-3-2, πριν πάρει το Κύπελλο Αγγλίας. Από την προηγούμενη χρονιά πριν πάρει το Κύπελλο και πάει στην Έβερτον, είχα βγει και είχα πει ότι αυτόν τον προπονητή θέλω στον Ολυμπιακό!

Ο Μαρτίνες την τσάκισε τη Μάντσεστερ και την τσάκισε με την άμυνα. Στους αιφνιδιασμούς της έβαλε τρια γκολ. Γερή άμυνα, και όμως 3-0 την Μάντσεστερ κύριοι. Τα δύο από τα τρία γκολ τα έβαλε στους αιφνιδιασμούς! Το τρίτο με τον Μιραλάς, την αδυναμία μου, ξεχύθηκε στην κόντρα, πλασέ μεγάλου παίκτη.

Ο Μαρτίνες έπαιξε ένα 4-4-2 που γινόταν 4-5-1 αφήνοντας μόνο τον Λουκάκου μπροστά, αλλά τι κόλπο έκανε; Είχε μπανίσει ότι η Μάντσεστερ συνηθίζει να βγαίνει στα άκρα και να βγάζει σέντρες και σκέφτηκε να κλείσει προς τα μέσα και τους στόπερ και τα πλάγια μπακ! Έτσι είχε 4 παίκτες προς το κέντρο της άμυνας και έφτιαχνε το πλάτος στην άμυνα με τους ακραίους χαφ! Είχε και δύο κόφτες να καλύπτουνε τα σουτ, γύρναγε κι ο ένας φορ μπροστά από τους δύο κόφτες, ήταν μία φοβερή αμυντική διάταξη που όταν όμως έπαιρνε την μπάλα η Έβερτον έφευγαν 4 και ο Λουκάκου 5 στην αντεπίθεση και άντε πιάσ΄ τους!

Τον Παναθηναϊκό τον είδα, στο α΄ ημίχρονο ήταν κακός. Σε αργούς ρυθμούς παίζανε, με τον Ζέκα μπακ έλειπε η ενέργειά του από τα χαφ. Με Τριανταφυλλόπουλο στόπερ που και ως στόπερ έχει δυσκολίες. Τα δε χαφ, ο Μπούι και ο Λαγός δεν μπορούσαν να περπατήσουν. Σέντερ φορ ο Πέτριτς δεν βλέπεται. Άκρα είχε Κλωναρίδη δεξιά και Καρέλη αριστερά.

Στο β΄ ημίχρονο έκανε τις αλλαγές και βελτιώθηκε πολύ ο Παναθηναϊκός. Ο Πράνιτς που μπήκε πήγε καλά, ο Καρέλης ανέβηκε πολύ, ο Πέτριτς έξω, ο Καρέλης έβαλε τα γκολ. Ο Νίνης που μπήκε, εύχομαι να διαψευστώ για το καλό του παιδιού, αλλά δεν τον βλέπω να συνέρχεται Η Γιουβέντους προελαύνει και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Ιταλία, αυτή η σκυλίσια ομάδα με το 3-5-2, ενώ η Ρόμα έγινε ναυάγιο. Έχει καταρρεύσει η Ρόμα. Είδα τον Μανωλά, είναι μεν γρήγορος αλλά όταν του βάζουν την μπάλα κάτω μπαίνουνε στα δίχτυα. Ο δε Χολέμπας βαρύς μου φάνηκε, έχει πάρει κιλά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ