2015-04-27 13:09:22
Φωτογραφία για Μιμή Ντενίση: Θα καταθέσει μήνυση κατά της Ρένας Δούρου
Μήνυση κατά της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου προτίθεται να καταθέσει η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση, λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το πάρκο στο Πεδίον του Άρεως, του οποίου την ευθύνη έχει η Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η κυρία Ντενίση, η οποία είναι κάτοικος της περιοχής έχει τεθεί επικεφαλής κατοίκων της περιοχής για να «καθαρίσει» το πάρκο στο οποίο γίνονται πιάτσα αγοριών για ώριμους κυρίους, rave party και χρήση ναρκωτικών.

Η Μιμή Ντενίση, μία από τις πιο παλιές κατοίκους της περιοχής, είναι επικεφαλής της κινητοποίησης των κατοίκων που μένουν γύρω από το Πεδίον του Αρεως, οι οποίοι πλέον έχουν απηυδήσει από τις συνθήκες που επικρατούν εκεί.

Ολοι μαζί ενωμένοι βρίσκονται πλέον στα... χαρακώματα, καθώς τοξικομανείς και εγκληματικά στοιχεία το έχουν κατακλύσει απαγορεύοντάς τους στην ουσία ακόμη και να βγαίνουν από τα σπίτια τους.


Η κ. Ντενίση συγκεντρώνει υπογραφές μαζί με τον Σύλλογο Φίλων του Πάρκου, που αριθμεί 5.000 μέλη, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, η οποία είναι αρμόδια λόγω της θέσης της να αντιμετωπίσει την άθλια κατάσταση που «βασιλεύει» σήμερα στο πάρκο.

Εγώ μόνο εριστικός άνθρωπος δεν είμαι, αλλά έχω αγανακτήσει. Το πάρκο ανήκει στην Περιφέρεια που δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει, αλλά δεν φροντίζει κιόλας να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο Πεδίον του Αρεως, ειδικά τις βραδινές ώρες. Γι' αυτό αναγκαζόμαστε να φτάσουμε στα δικαστήρια και ας αποφασίσει η Δικαιοσύνη αν το αίτημά μας είναι σωστό και δίκαιο» δηλώνει η Μιμή Ντενίση.

«Ούτε το παιδί μου ούτε και εγώ μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μόνες μας. Ενα βράδυ που γύρισα σπίτι βρήκα τέσσερα άτομα που έκαναν ναρκωτικά στον κήπο μου. Το θεωρώ τραγικό. Δηλαδή, στην Ελλάδα όπου κάποτε δεν κλειδώναμε τα σπίτια, τώρα φοβόμαστε ακόμη και στον κήπο μας» τονίζει η κυρία Ντενίση.

«Δεν είναι θέμα των μεταναστών αυτό που συμβαίνει στο πάρκο. Εγώ δεν είμαι ρατσίστρια για να πω ότι φταίνε οι μετανάστες που έχει γίνει το πάρκο "μπάτε σκύλοι αλέστε", προσθέτει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ