2015-04-28 12:23:11
Φωτογραφία για ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ UEFA
Την Τετάρτη αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα ο Τζάνι Ινφαντίνο, προκειμένου να έχει επαφές με τον Σταύρο Κοντονή και τους ιθύνοντες της ΕΠΟ, με θέμα το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA θα συζητήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού τα σημεία του νομοσχεδίου, που δε βρίσκουν σύμφωνη την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και θα συζητηθούν οι εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν, προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός της Ελλάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο κ. Κοντονής έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες πως είναι διαλλακτικός και ανοιχτός στην αλλαγή ορισμένων σημείο στο νομοσχέδιο. Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να μην υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή των ευρωπαϊκών ομάδων, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Υφυπουργος είχε επαφές και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, με τον οποίο συζητήθηκαν τα θέματα των αθλητικών δικαστών και τα πρόστιμα, που θα μπορεί να βάζει η Κυβέρνηση. Επίσης, συζητήθηκε και το μέτρο της αναβολής των αγωνιστικών, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο από την πλευρά της Πολιτείας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ