2015-04-28 19:05:35
Φωτογραφία για Αστρολογικό Δελτίο για αύριο Τετάρτη - Ποια ζώδια ευνοούνται;
Θα έχουμε την ευκαιρία να διερευνήσουμε τις επιλογές μας και να βγάλουμε ουσιαστικά συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε παραπέρα. Ακόμη θα υπάρχει θετικό κλίμα και τύχη στο επίπεδο των συναλλαγών και της... συνεννόησης για νέες συνεργασίες. Θα νοιώθουμε αρκετά ασφαλείς και θα έχουμε αυτοπεποίθηση για να προωθήσουμε τις ιδέες μας.

Το ημιεξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι πολύ πιο θετικό από το εξάγωνο και μας βοηθά να υπάρξει αρμονία στις σχέσεις μας, τόσο τις διαπροσωπικές και ερωτικές, όσο και στις κοινωνικές ή στις επαγγελματικές μας συνεργασίες. Υπάρχει εντιμότητα, ειλικρίνεια και σαφήνεια, όπως επίσης και η διάθεση να παλέψουμε από κοινού για την εξεύρεση λύσεων. Επιλύονται ζητήματα περιουσιακά, κληρονομιών αλλά και ενισχύονται τα έσοδά μας. Η Αφροδίτη βρίσκεται μεταξύ της 21ης και 22ης μοίρας των Διδύμων, δηλαδή στην Μοίρα της καλής Συναδέλφωσης, ενώ ο Άρης είναι μεταξύ της 21ης και 22ης μοίρας του Ταύρου, δηλαδή στην Μοίρα της Χρησιμότητας. Ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Ταύροι, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’αυτά τα ζώδια.


Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη μας κάνει να νοιώθουμε ασφαλείς και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Έτσι αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να επιλύσουμε τα προβλήματά μας. Ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Ταύροι, οι Καρκίνοι και οι Παρθένοι. Ακόμη η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα μας βοηθά να κατανοήσουμε τον εσωτερικό μας εαυτό και να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους. Ευνοούνται κυρίως οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι. Ενώ η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, μας χαρίζει καλή διάθεση και θέλουμε να διασκεδάσουμε, αυτό κάποιες φορές μπορεί να είναι ενοχλητικό για τους γύρω μας. Επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι και οι Ζυγοί.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αν και το περιβάλλον είναι θετικό κάποια ζητήματα οικονομικά καθυστερούν και πιθανόν να βρεθείτε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Ακόμη η ασάφεια των συνεργασιών σας μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στην προώθηση των σχεδίων σας. Προσπαθήστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, θα μπορέσετε να επιλύσετε κάποια θέματα συνεργασιών αφού σε επικοινωνιακό επίπεδο ευνοείστε. Θα πρέπει όμως να προσέχετε τις οικονομικές σας συμφωνίες και τα έξοδά σας, πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις στα έσοδά σας και να δημιουργήσουν προβλήματα στις συμφωνίες σας. Κάποιες συναντήσεις με άτομα κύρους θα σας βοηθήσουν να προωθηθούν τα σχέδιά σας.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, θα είναι η καλύτερη στιγμή να προωθήσετε τους στόχους σας και αν μην υποχωρήσετε στις απόψεις σας, θα δείτε τελικά τα αποτελέσματα να σας ευνοούν. Ακόμη στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι θετικά και σας βοηθούν να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και να κάνετε νέες συμφωνίες. Θα είναι πολύ καλό να προβάλετε τις δεξιότητές σας και τις νέες ιδέες σας, οι οποίες εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σας.

Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας είναι συνοπτικά οι εξής: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ