2015-04-29 16:57:26
Φωτογραφία για Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη - Δείτε τα πλάνα που τη μαρτυρούν
Μέσα σε 23 δευτερόλεπτα ο Alpha προετοιμάζει τους τηλεθεατές για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη. Το τρέιλερ του καναλιού για τον... επαναπατρισμό της παρουσιάστριας μετά την γέννηση της κόρης της με τον Μάκη Παντζόπουλο στις 29 Μαρτίου, είναι απλό αλλά με χαρακτηριστικά πλάνα-εισόδους της Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής.

Η αναμονή για την επιστροφή της (έχει αποχωρήσει από τις 25 Μαρτίου) από τους ιθύνοντες του καναλιού είναι μεγάλη και σαφέστατα ποθητή, αφού μπορεί οι συνεργάτες της να επιλέχθηκαν να την αντικαταστήσουν και κανένα άλλο όνομα της σόουμπιζ να μη μπει στο πλατό της «Ελένης» και να καθίσει στη θέση της, αλλά όσο κι αν έβαλαν τα δυνατά τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν την τηλεθέαση σε υψηλά επίπεδα, δίνοντας την ευκαιρία την Τατιάνα Στεφανίδου να δει έστω και για αυτό το διάστημα τα νούμερά της να ανεβαίνουν.

Η 4η Μαΐου -και όχι η 21η Μαΐου που συζητιόταν έως τώρα ότι θα είναι η μέρα της επιστροφής- , θα είναι η μέρα που Ελένη θα κάνει είσοδο, έχοντας φροντίσει την εμφάνισή της όλο αυτό το διάστημα μετά τον τοκετό
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ