2015-04-29 17:58:07
Φωτογραφία για ΕΓΚΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROLEAGUE ΓΙΑ ΤΟΝ... ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ!
Σε ένα από τα... αστέρια της φετινής Ευρωλίγκας στέκεται με άρθρο της η ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, η οποία γράφει τα καλύτερα για έναν παίκτη ο οποίος ήταν καταλυτικός στο να προκριθεί επί της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος ήταν σπουδαίος, ενώ βοήθησε και στο σκοράρισμα τον Θρύλο.

Στο... έπος της Ευρωλίγκας για τον παίκτη των ερυθρόλευκων, η αναφορά μεταξύ άλλων σημειώνει. «Ο Μάντζαρης δεν είναι γνωστός για το σκοράρισμά του, αλλά όταν το κάνει, το τάιμινγκ είναι συχνά τέλειο. Στα φετινά πλέι οφ ήταν θανατηφόρος από τη γραμμή των τριών πόντων, ευστοχώντας εννέα στις δέκα φορές κόντρα στην Μπαρτσελόνα», γράφει και συνεχίζει.

«Αυτά ήταν τα δεύτερα περισσότερα τρίποντα από όλους στα πλέι οφ, συμπεριλαμβανομένων των εύστοχων, χωρίς κανένα άστοχο στο παιχνίδι-κλειδί 2 και άλλα τρία στο δεύτερο μέρος κατά τη διάρκεια του τέταρτου αγώνα που κρινόταν η πρόκριση. Στη Μαδρίτη, ο Μάντζαρης θα στοχεύει στην τρίτη του Ευρωλίγκα, που μπορεί να τον κάνει έναν από τους νεαρότερους παίκτες στην ευρωπαϊκή ιστορία που θα έχει αναδειχτεί τρεις φορές πρωταθλητής».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ