2015-04-29 19:38:24
Φωτογραφία για Signature Star... ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ!
Η Ευρωλίγκα... εστιάζει στον Βαγγέλη Μάντζαρη και γράφει για την πορεία του στην Ευρωλίγκα και την ευκαιρία που έχει να γίνει ένας από τους νεότερους παίκτες που έχουν στην κατοχή τους τρία τρόπαια στη διοργάνωση!

Αναλυτικά το "euroleague.net" αναφέρει!

«Είτε έχει την μπάλα στην επίθεση, είτε στην άμυνα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ολυμπιακού από το 2011. Σε τέσσερις σεζόν ο Μάντζαρης έχει ξεκινήσει βασικός στα 81 από τα 89 παιχνίδια του Ολυμπιακού και είναι μόλις 25 χρονών! Έχει κατακτήσει ήδη δύο ευρωλίγκες. Η... άφιξη του στην Ευρωλίγκα ήταν από καιρό αναμενόμενη. Ο Μάντζαρης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό από το Περιστέρι. Έχει περάσει καλοκαίρια με τις μικρές εθνικές ομάδες, με τις οποίες έχει κατακτήσει τέσσερα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια μετάλλια. Ως rookie στην Ευρωλίγκα είχε πάρει τεράστια ευθύνη για τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν ο τρίτος παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο Final Four του 2012. Την επόμενη σεζόν έπαιξε στα 15 πρώτα παιχνίδια κι ένας τραυματισμός στο γόνατο ήταν η αιτία που τον κράτησε μακριά από το repeat του 2013, ωστόσο επέστρεψε το επόμενο Φθινόπωρο και μετράει 51 συνεχόμενα παιχνίδια.


Ο Μάντζαρης αρκετές φορές παίρνει τον ρόλο του... αφανή ήρωα στην απίστευτη άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός Την ίδια στιγμή είναι από τους πιο ασφαλείς χειριστές της μπάλας στην Ευρωλίγκα και στην τέταρτη σεζόν του είναι τέταρτος σε ασίστ και λάθη στους παίκτες που έχουν παίξει στη διοργάνωση την τελευταία τετραετία.

Την ιδιαίτερη ευφυΐα του την αντιλαμβάνεσαι ανάμεσα στη γραμμή των ελευθέρων βολών, όπου είναι σίγουρος διαμεσολαβητής στην επίθεση του Ολυμπιακού και αποτρέπει τις αντίπαλες ομάδες να αισθανθούν άνετα όταν θέλουν να σκοράρουν.

Ο Μάντζαρης δεν είναι γνωστός για την δυνατότητά του στο σκοράρισμα, αλλά όταν βάζει πόντους το timing του είναι τέλειο. Σε αυτή τη σεζόν στα playoffs είχε... δολοφονικό σουτ έξω από τα 6,75μ. με 9/10 τρίποντα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αυτή ήταν η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία των playoffs. Mάλιστα, έβαλε τέσσερα διαδοχικά στο Game 2, τρία στο δεύτερο ημίχρονο στο Game 4 που έκρινε τη σειρά.

Στη Μαδρίτη ο Μάντζαρης θα διεκδικήσει το τρίτο τίτλο του στην Ευρωλίγκα, που θα τον κάνει έναν από τους νεότερους παίκτες που έφτασαν στα τρία τρόπαια στη διοργάνωση».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ