2015-04-30 09:48:08
Φωτογραφία για Πλάκα κάνεις! Χορηγούν MDMA στους απόστρατους πεζοναύτες για να...[photo]
Όσοι έχουν παραστάσεις από εμπόλεμες ζώνες, φαίνεται οτι θα ξεκινήσουν την χρήση ναρκωτικών Κι όμως τα πράγματα έχουν όπως τα διαβάζετε. Οι Αμερικανοί πεζοναύτες με μετατραυματικό στρες και άλλες διαταραχές θεραπεύονται αποτελεσματικά με την χορηγία του πιο δημοφιλούς ναρκωτικού!

Το "ναρκωτικό των club" ή "χάπι της αγάπης", φαίνεται να ερευνάται ως τρόπος θεραπείας για αυτά τα άτομα. Συγκεκριμένα, τους χορηγούνται 125mg, ποσότητα μεγαλύτερη από αυτή που καταναλώνουν οι clubbers σε φυσιολογικές περιπτώσεις. Όπως αναφέρεται και σας μεταφέρει το athensmagazine.gr, τους προκαλεί παραισθήσεις, γεγονός που τους βοηθά να αντιμετωπίσουν την διαταραχή τους!

"Χειριζόμουν πολυβόλο. Έπρεπε να σκοτώσω οποιονδήποτε, πριν μας σκοτώσουν. Ο οδηγός μου όμως χτυπήθηκε και πέθανε και το γεγονός αυτό μου φόρτωσε ενοχές για πολύ ώρα. Είδα όλο μου το παρελθόν και το μέλλον να ανατρέπεται. Δεν σταμάτησε να με κυνηγά", εξομολογείται ο απόστρατος Nicholas Blackstone, που ξεκίνησε σχετική θεραπεία.

Προς στιγμήν πραγματοποιούνται επτά ανεξάρτητες μελέτες, που ερευνούν τα οφέλη του ναρκωτικού συμπεριλαμβανομένων μελετών σε Πανεπιστημιακό επίπεδο!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ