2015-04-30 12:05:20
Φωτογραφία για ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ στη Κρήτη για τον άδικο χαμό αστυνομικού της ΔΙΑΣ [photos]
To ένα μετα το άλλο διαδέχονται τα "χτυπηματα" της Μοίρας για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο χρονικό διάστημα... καθώς μετά τον άδικο θάνατο της Χρυσούλας Κλεισαρχάκη-Κουδουμαλιωτάκη που ήταν σύζυγος αστυνομικού, ένας ακόμη ένστολος έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα ενας αστυνομικός της ομαδας ΔΙΑΣ, μόλις 43 ετών, ο Νίκος Αντωνάκης έφυγε χθες το μεσημέρι, έχοντας δώσει τη μεγαλύτερη μαχη της ζωής του, με την επάρατη νόσο. Η ελπίδα όλων τον συντρόφευε, όμως ο οργανισμός δεν μπόρεσε να αντέξει και έτσι από χθες το Σώμα είναι φτωχότερο. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, όλοι οι συνάδελφοι του "πάγωσαν".

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σημερα στις 3 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή του Περαματος Μυλοπόταμου.

"Βούλιαξε" η Φορτέτσα

Σημειώνεται ότι χθες στην κηδεία της Χρυσούλας Κλεισαρχάκη-Κουδουμαλιωτάκη. H κηδεία της αδικοχαμένης γυναίκας έγινε χθες στις 4 το απόγευμα στη Φορτέτσα στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού. Εκεί συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να πει το τελευταίο αντίο στην 43χρονη που "έφυγε" από τη ζωή με τόσο αναπάντεχο και τραγικό τρόπο. Παρά τον αγώνα της Χρυσούλας και την προσπάθεια των γιατρών η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και "έφυγε", σκορπώντας τη θλίψη σε ολους. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ