2015-05-01 11:07:23
Φωτογραφία για Γιατί ο Σάββας  Ξηρός αρνείται το βραχιολάκι
Μέχρι και την Αποκάλυψη του Ιωάννη επικαλέστηκε ο καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για την τρομοκρατική του δράση με τη 17 Νοέμβρη, Σάββας Ξηρός προκειμένου να απορρίψει την προοπτική εξόδου από τις φυλακές φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

«Προτίθεμαι να μην το δεχθώ, χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον καινούργιο νόμο... Ο καινούργιος νόμος πέρασε με μεγάλη δυσκολία και φάνηκε η κυβέρνηση να δείχνει και αποφασιστικότητα και αντοχή. Δεν προτίθεμαι να δεχθώ τη χρήση ηλεκτρονικής επιτήρησης», είπε ο Ξηρός μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του ισοβίτη προκάλεσε το προηγούμενο διάστημα την έντονη αντίδραση των ΗΠΑ και σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Ο Σάββας Ξηρός από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού υποστηρίζει ότι θέλουν να τον κάνουν «πειραματόζωο».

«Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται ακριβώς στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες», πρόσθεσε ο ισοβίτης στις δηλώσεις του.

Ο Σπύρος Φυτράκης, συνήγορος του Ξηρού, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega υποστήριξε ότι η άποψη του πελάτη του είναι σεβαστή και σημείωσε ότι το βραχιολάκι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία του.

Πηγή: Real
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ