2015-05-01 13:00:37
Φωτογραφία για «ΜΠΛΕΚΟΥΝ» ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ (ΚΑΙ) ΜΕ... ΤΑΪΝΤΕΡ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ *VIDEOS*
«Φωτιά» έχει πάρει το διαδίκτυο από ιταλικά δημοσιεύματα σχετικά με την επίσκεψη του Πιερ Ισά στην Ιταλία, ώστε να συζητήσει με τους ιθύνοντες της Ίντερ.

Έχουν προκύψει διάφορα μεταγραφικά σενάρια και ένα από αυτά έχει να κάνει με την υπόθεση του Αρτούρ Μασουακού, που ίσως... γίνει ανταλλαγή με τον Ταϊντέρ, ενώ το ίδιο υποστήριζαν χθες και για Αντρεόλι (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

«Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, αρέσει ο Αρτούρ Μασουακού του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μόνο που παίζει αριστερά. Ο Γάλλος ενδέχεται να εμπλακεί σε μια υπόθεση που επίσης αφορά τον Σαφίρ Ταϊντέρ, που παίζει στη Σασουόλο», γράφει το δημοσίευμα.

Ο Ταϊντέρ ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκρενόμπλ το 2010 (26 συμμετοχές και ένα γκολ) και έναν χρόνο αργότερα άφησε την πατρίδα του για την Ιταλία και την Μπολόνια. Στους «ροσομπλού» έπαιξε για τρεις σεζόν, έχοντας πετύχει 9 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από το καλοκαίρι του 2014 ανήκει στην Ίντερ, η οποία προτίμησε να τον στείλει δανεικό για να ...«ψηθεί» σε Σάουθάμπτον και Σασουόλο, αλλά έπαιξε μόνο στην Ιταλία (18 ματς, 2 τέρματα). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλγερινός είναι διεθνής και 24 φορές με την εθνική της πατρίδας του, ενώ έχει σκοράρει και δύο φορές με το εθνόσημο στο στήθος.

Δείτε τιν εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ