2015-05-01 14:00:15
Φωτογραφία για ΕΙΝΑΙ... «ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος, φημίζεται για τις αυθόρμητες αντιδράσεις του, αλλά και για την τεράστια αγάπη του για τον Θρύλο!

Αλησμόνητο το γρήγορο σπριντ του μετά το νικητήριο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012, φρόντισε να το ξανακάνει στο BuzzerBeater τρίποντο του διεθνή φόργουορντ στο ΣΕΦ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, τρέχοντας πάνω στον υπαρχηγό ώστε να πανηγυρίσει μαζί του τη νίκη-πρόκριση στο Final-Four της Μαδρίτης.

Όντας εκστασιασμένος και πανευτυχής ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πανηγύρισε και χάρηκε με την ψυχή του την πρόκριση των ερυθρόλευκων, τόσο μαζί με τους παίκτες του, όσο και με τους οπαδούς του Θρύλου. Γεμάτος περηφάνια, μάλιστα, ακολούθως άρχισε να τραγουδά με πάθος και με δύναμη τον ύμνο του Ολυμπιακού μαζί με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων και είναι ξακάθαρο πως... "είναι τρελός ο Πρόεδρος"!

Δείτε το βίντεο του "redplanet.gr" με τον εκστασιασμένο Γιώργο Αγγελόπουλο, από την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-Four, να πανηγυρίζει μαζί με τον κόσμο, τραγουδώντας με πάθος τον ύμνο του Θρύλου!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ