2015-05-01 19:20:49
Φωτογραφία για Ηλεκτρονική απάτη
Αγαπητό Tromaktiko,

Τελευταία είναι της μόδας το ηλεκτρονικό ψάρεμα προσωπικών στοιχείων... με πρόσχημα την οικονομική ενίσχυση φτωχών πλήν "άτιμων" συνανθρώπων μας. 

Έτσι λοιπόν σήμερα κατέφθασε πανηγυρικώς ένα e mail δήθεν απο τους ιθύνοντες του Paypal, οι οποίοι πολυ με εσυγκίνησαν θέλοντας τάχα μου να με προστατέψουν απο "unauthorized persons" κοινώς απατεώνες που είχαν σπεκουλάρει τον λογαριασμό μου με εξωπραγματικές κινήσεις ποσών. 

Επειδή λοιπον οι καλοί αυτοί άνθρωποι τάχα στελέχη του paypal θέλησαν όπως η κα Στράτου καλή της ώρα να με προστατέψουν απο αναρχικά στοιχεία του Internet μπλοκάραν τον λογαριασμό μου στο paypal περιορίζοντας την πρόσβαση (πολυ συγκινούμαι) και απαίτησαν απο μένα τον δύσμοιρο και απροστάτευτο να επιβεβαιώσω τα στοιχεία της κάρτας μου πατώντας ένα πονηρό κουτάκι το οποίο εάν έπραττα θα έδινα στην φόρα όλα τα στοιχεία της προσωπικής μου κάρτας για να μπορέσουν αυτοί οι φτωχοί πλην άτιμοι συμπολίτες μας να πάνε σε καμμιά ταβερνούλα να φάνε καμμιά σαλατίτσα λόγω τριημέρου (προφανώς όχι στην Ελλάδα, αλλά επειδή θα τους ενίσχυα θα πηγαίνανε ίσως από ενοχές σε κανένα Ελληνικό ταβερνάκι της αλλοδαπής). 


Επειδή όμως πάντα κάτι με πονηρεύει όταν κάποιος άγνωστος θέλει να με προστατέψει για το δήθεν καλό μου (αυτό δεν συμβαίνει και με την Ελλαδίτσα μας) δεν συμπλήρωσα την εικονική φόρμα με όλα τα στοιχεία μου. Προσοχή σε όλους και σε όλα γύρω σας.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΛΟΤΕΡ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΛΟΤΕΡ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ